Hamile olabilir miyim

Melkir2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
11
0
1
23
Kızlar gebelik ihtimalim var bu ay bugün adet günüm ıslaklıkla kalltım adet oldum diye beyaz sümüksü akıntı gelmiş yine sadece ve hafif adet ağrısı gibi ağrım var ve idrara 1 haftadır sık çıkıyorum hamile olabilir miyim

Bugün beklenen adet günü olduğu için test yaparsanız net sonuç çıkacaktır hiç yoktan şüpheler kaybolmuş olur içiniz rahat eder

Evet bende böyle adet oldum sanıp sanıp olmadığım da anlamıştım test yaparsan özellikle erken gebelik olanlardan doğru sonuç vercektir

Evet bende böyle adet oldum sanıp sanıp olmadığım da anlamıştım test yaparsan özellikle erken gebelik olanlardan doğru sonuç vercektir
Ya geçen ay da bnun benzeri olmuştu test ysptım ertesi gün adet olmuştum üzülmüştüm onun için bekliyim mi acaba 2 gün dedim ama bu ay rüyamda test yapıp hamile olduğumu gördüm

Bugün beklenen adet günü olduğu için test yaparsanız net sonuç çıkacaktır hiç yoktan şüpheler kaybolmuş olur içiniz rahat eder
Negatif çıkar üzülürüm diye yapmadım grçen ayda böyle olmuştu maalezef ama geçen ay ağrım daha artmıştı test yapmıştım gece hasta olmuştum o yüzden aynı olur korkusuna yapamıyorum

Ya geçen ay da bnun benzeri olmuştu test ysptım ertesi gün adet olmuştum üzülmüştüm onun için bekliyim mi acaba 2 gün dedim ama bu ay rüyamda test yapıp hamile olduğumu gördüm
Oyyy guzum ya Allah inşallah bu ay nasip etsin
Gebelik belirtileri ile regli belirtileri maalesef çok benziyor ama bir test yap sende ama sabah idrarıyla yap. Yine de bi gün gecikme beklemiş olursun hem.

Oyyy guzum ya Allah inşallah bu ay nasip etsin
Gebelik belirtileri ile regli belirtileri maalesef çok benziyor ama bir test yap sende ama sabah idrarıyla yap. Yine de bi gün gecikme beklemiş olursun hem.
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Bunu 2 gün önce yaptım çizgi çıkmadı diye kenara atmıştım öylesine baktım silik sizce kuruma çizgisi olabilir mi bu

Eklentiler

• 1000156728.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 25
Canım eğer kanamanın hamilelikten olduğunu düşünüyorsan , kanamadan bi kaç gün sonra test yapman daha doğru olur. Ya da kab testi verebiliyorsan kan testi daha kesin sonuç verir. Çünkü yerleşmeyle birlikte beta yükselmeye başlıyor . Kanda cıkar

Negatif çıkar üzülürüm diye yapmadım grçen ayda böyle olmuştu maalezef ama geçen ay ağrım daha artmıştı test yapmıştım gece hasta olmuştum o yüzden aynı olur korkusuna yapamıyorum
Anlıyorum sizi bende yaşamıştım yani hiç hamile kalmadım ama 10 günlük gecikme olunca test yapıp negatif görmüştüm diyeceksiniz neden 10 gün bekledin ben ihtimal vermiyordum o yüzden nasılsa adet olurum düşüncesiyle beklemiştim. Bir iki gün bekleyin o şekilde daha da içinize siner inşallah. Bu arada adet olmadınız dimi

Az bişey kahverengi gelmil peçeteyle sildim yapışkan kahverengi akıntı gibi geldi sonra duşa girdim çıktım bidaha gelmedi bakıcam yarın sabaha kadar gelmezse test yapıcam

Az bişey kahverengi gelmil peçeteyle sildim yapışkan kahverengi akıntı gibi geldi sonra duşa girdim çıktım bidaha gelmedi bakıcam yarın sabaha kadar gelmezse test yapıcam
Herşey gönlünüzce olsun inşallah banada haber verin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…