Hamile olabilir miyim

ya her seferinde şok olmayacağım diyorum sonra yine oluyorum artık bu konu, ‘şöyle hamile kalır mıyım’ların nirvanası ahahaha bu ne ya. yav arkadaş düşünüp düşünüp kuruyor musunuz bunlar nasıl olaylar kafayı yiyeceğim. ağzınız çok asidik elli kere ölmüştür spermler merak etmeyin. ha hamile kalırsanız da hemen guinness rekorlar kitabına başvurun

Yarım saat sonra ağzımda sperm bulunabilir mi bunu da tükürük ile vajinaya taşımış olabilir miyim

ya her seferinde şok olmayacağım diyorum sonra yine oluyorum artık bu konu, ‘şöyle hamile kalır mıyım’ların nirvanası ahahaha bu ne ya. yav arkadaş düşünüp düşünüp kuruyor musunuz bunlar nasıl olaylar kafayı yiyeceğim. ağzınız çok asidik elli kere ölmüştür spermler merak etmeyin. ha hamile kalırsanız da hemen guinness rekorlar kitabına başvurun
Evet düşünüp düşünüp kafamda o kadar çok kurdum ki çok korktuğum için

Ne 😂😂😂😂😂😂
Ağızdan hamilelik vovvv hangi boyut bu😂

Hanımefendi adet olmuşsunuz. Kendinizi burada rezil edeceğinize fizyolojimiz nasıl bunu öğrenin. İkna olmazsanız test yapın ona da ikna olmazsanız kan verin. Ama mümkün değil yani saçmalamayın. Hamile kalmak öyle kolay mı. Ayrıca ağzınızı bi suyla çalkalamadınz mı 🤢

@doriath gusül alırsa hamile kalmaz diye biliyorum 🤣🤣🤣🤣

Hanımefendi adet olmuşsunuz. Kendinizi burada rezil edeceğinize fizyolojimiz nasıl bunu öğrenin. İkna olmazsanız test yapın ona da ikna olmazsanız kan verin. Ama mümkün değil yani saçmalamayın. Hamile kalmak öyle kolay mı. Ayrıca ağzınızı bi suyla çalkalamadınz mı 🤢
Adet oldum fakat diğer aylara göre az ve pıhtı yok yerleşme kanaması mı ondan korkuyorum

Hatta şuan 3. Günü ve adetim bitti normal değil gibi geliyor

Hamile falan değilsiniz, aynı konuyu elli kere açıp daha fazla dalga konusu olmayın. Bu hakkaten hamile miyim saçmalıklarının nirvanası çünkü. Adetin de çok stres yaptığın için az gelmiştir. Yerleşme kanaması da öyle bir şey değil. Açıp okuyun biraz yahu

Sperm ağızda ne kadar yaşar ?
Üzerinde yarım saat geçtikten sonra tükürüğümle mastür yapsam hamile kalma ihtimalim var mı
ben 9 ay kadar yaşamışım annemin ağzında. ağzından doğurdu beni, hamile kalabilirsin test yap bence

Bence bu kiz kafa buluyor herkesle 🤣😃 bu kadarmi cahillik olur pesss.

Back
X