hamile olabilir miyim?

meleksem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
66
0
86
İzmir
ya arkadaşlar 6 aylık evliyim.evlendiğimden beri sadece 1 kez adetim düzenli geldi onun haricinde ya 1 hafta ya10 gün geç geldi.doktora gittim testleri yaptırdım hamilelik yok ve kist falan da yok.yani sağlıklıyım yeni evli olduğum için olabilirmiş.bu şekilde 2 kez üst üste gidince bir daha gitmedim pes dedim.adetim gecikeli 4.cü haftaya gireceğim.ama benim adetim hala gelmiyor.idrar testi yapıyorum hep negatif.gün içinde 3 kez yaptığım oldu.3-4 gündür mide bulantısıyla uyanıyorum.bir şeyler söyleyin?ben hamile olabilir miyim negatif tek çizgi çıkıyor olmasına rağmen????

3 hafta geçikmede epey sayılır.geç döllenme mi oldu acaba dicem ama yinede 3 haftada çıkarmıydı ki acaba? biraz karışık olmuş.. en iyisi kan testi yaptır arkadaşım

işlerimde çok yoğun bu aralar çıkamıyorum pazartesiye gidebileceğim anca.bugünde olmadım adet ve yine mide bulantısı sabah kalkarken.ve aklımda hala soru???

işlerimde çok yoğun bu aralar çıkamıyorum pazartesiye gidebileceğim anca.bugünde olmadım adet ve yine mide bulantısı sabah kalkarken.ve aklımda hala soru???

Mide bulantıların psikolojikte olabilir.En kesin çözüm kan testi yaptırman.

adetlerin duzensiz oldugu icin gecikmenin kac gun oldugunu hesaplaman zor,benimde hep adetlerim duzensizdi ama ben pkoluyum.Sende bir sorun olmadigina gore gecikme psikolojik de olabilir.Kan testi en guvenilir,hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…