hamile olabilir miyim?

bebikim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
15.051
10
206
42
İstanbul
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. İnşallah hayırlı paylaşımlar yaparız.:Saruboceq:

Biz 10 gün önce ilişkide korunmadık, ilk deneyimimiz.reglimin bitiminden 2 gün sonraydı, 2 gündür sağ kasığımdan karnıma doğru bir ağrı ve batma var. Ayrıca psikolojikmi bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum bazen, sonra değilimdir diye heveslenmemeye çalışıyorum. Test falan yapmadım, eşim erken hemen yapma dedi, bide bebek varsa o haberi daha güzel bi şekilde öğrenmek istiyor, o nedenle beni bekletiyor. İşe gelirken yolda hep ağrıyo yumurtalığım, yürüdükçe ağrıyo. Acaba hamilemiyim yoksa başka bi problem mi var? bi fikri olan varmı? Sizce nedir?:uhm:

bence daha yeni yumurtuyon yada yumurtladın o karın ağrısıda ondan kaynaklanıyor bende aynı ağrı için doktora gittimde bu cevabı aldım

sblkmbsr cevabın için teşekkür ederim, o zaman boşuna çalıştık.
başka fikri olan arkadaş yok galiba...

kesınlıkle değilisn canım merak etme.o gunlerde daha yumurta yeterlı olgunluğa ulaşmıyor.

renglinin bitiminin 2.günü hamile kalmazsın
ama ağrın çok ise doktora gitmeni tavsiye ederim kis vb şeyler olabilir
ama psikolojik ağrılarında olur

canım psikoljkde olabilir agrılar ama ben kesin konuşmıcam kesin hamile deilsindir diye mesala ben regl bitiminden hemen sonra hamiş kaldım büyük bi ihtimal

naptın seker..hamılemısın

Son düzenleme:
sadece 1 kez mi deneyebildiniz.....bu olan ağrı esnasında da deneseydiniz belki kısmet olurdu arkadaşım.. yinede belli olmaz tabi.. kısmetten ötesi yok..

sadece 1 kez mi deneyebildiniz.....bu olan ağrı esnasında da deneseydiniz belki kısmet olurdu arkadaşım.. yinede belli olmaz tabi.. kısmetten ötesi yok..

cnm adetimden sonraki 2.gün,3.gün ve 8.gün denedik o ara misafirlerimiz vardı fırsat bulamadık :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…