hamile olabilir miyim ?

a_happy

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
660
2
296
İstanbul
selam kızlar hemen konuya geçmek istiyorum....
1 yıldır korunmuyorum ve 2 hafta öncesine kadar doktorada gitmemiştim. adetlerim genelde ayın 27-28 yada 29'unda olur. mart ayında olmadım nisanın 6 'sında oldum. 2 hafta önce doktora gittim herşeyin yolunda olduğunu söyleyerek benden ve eşimden testler istedi ve folik asit verdi. 2-3 gün öncesine kadar çok aferdersiniz akıntım 3 gün boyunca ara ara pembe geldi ve kendimi halsiz hissediyorum,göğüs uçlarım felaket sızlıyo ve ara ara tansiyon düşüklüğü gibi bi durum yaşıyorum pazar günü test yaptım bişey çıkmadı hala adette olmadım sizce hamile olabilirmiyim?:26::26:

selam..bence olabilirsin canım büyük ihtimlalle,adetlerin düzenliymiş bak normalde...geçen ay şaşmış bi tek..bu ay da sadece lekelenme olmuş anladıgım kadarıyla..beklide yerleşme kanamasıydı belli mi olur...bence hemen bi test daha yap.

selam..bence olabilirsin canım büyük ihtimlalle,adetlerin düzenliymiş bak normalde...geçen ay şaşmış bi tek..bu ay da sadece lekelenme olmuş anladıgım kadarıyla..beklide yerleşme kanamasıydı belli mi olur...bence hemen bi test daha yap.

geç oldu ama cevabın için teşekkür ederim derinsu.... test yaptım yapmaklada kalmadım muaynede oldum Allah'a çok şükürki 5 haftalık hamileyim :)))

canım ben konunu yeni gördüm. daha önce görmüş olsaydım hamile olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylerdim. çünkü bende de 3 gün boyunca pembe akıntı olmuştu. neyse hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

geç oldu ama cevabın için teşekkür ederim derinsu.... test yaptım yapmaklada kalmadım muaynede oldum Allah'a çok şükürki 5 haftalık hamileyim :)))

OLSUN CNM YA MUTLU HABERİNİ ALDIK YA GEÇ OLSUN..ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYMİŞSİN..İNŞALLAH RABBİM hayırlı saglıklı güzel huylu güzel ahlaklı ttlımı tatlı bi bebiş verir sana...darısı bizlere inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaslar marhaba bızde bu ay basladık adetıme 5 gun var fakat sabhları mıde bulnatım oluyo ve kokuya cok duyarlıyım önceden hiç boyler bır sey olmamıstı ve cok kasıklarımda agrı oluyo sızce bu bır ısaret olabılırmı bu belırtıler yaklasık 1 haftadr var cevap beklıyorum lutfen:(

Back
X