Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba son reglim bu ayın 5'inde başladı. Yumurtlama tarihim ayın 19u. 16sından sonra ilk kez denemeye başladık korunmasız. Bir sonraki regl tarihim aralık 1 civarı olması gerekiyor. Sizce test yapsam doğru bir sonuç alabilir miyim şimdiden?
hamile değilmişim. beklediğimden 5 gün önce regl oldum hatta. hiç ağrım olmazdı ama çok ağrım oldu bu ay
benimde adet tarihim 12 si ama normalden 2 gün önce oluyorum bu ay çok sık kasık ve karın ağrım oldu bende acaba hamile olabilirmiyim diyenlerdenimm:)))bizde 7 aydır deniyoruz ama bir türlü tutturamadık bu ay yumurtlama dönemlerimde çok sık çalıştık hiç atlamadık her günü değerlendirdik umarım bu ayy tutmuştur heyecanla ayın 12sini bekliyorum ,bu arda spor falan yapıyorum biraz göbekliyim spor yapmak hamile kalmama engel olabilirmi Eki Görüntüle 300103
yazınızı okuyunca size yazmak istdim bnde 6 ay ddenedikten sonraa hamile kaldımm kaldımmm ama şuan düşük tehlikem olduğu için yatıyorum 5. haftamda kanamam oldu şuan yok haftaya kalp atışlarını dinlemye gidcm inş sorun çıkmazz.neyse ben hamile kaldığım ay (bilmem işe yaradımı ama )incir ydim günde en az 2 tane ve havuç ydimm adettn yumurtlama gününe kadar belki işe yarar diye yazdım normalde kaynatılarak yapılır ama ben üşenmiştim allah olmayanlarada versin çünkü bende çok istedim çok üZülüyordummm.