Hamile olabilir miyim?

pedro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
138
0
116
Bursa
Merhaba son reglim bu ayın 5'inde başladı. Yumurtlama tarihim ayın 19u. 16sından sonra ilk kez denemeye başladık korunmasız. Bir sonraki regl tarihim aralık 1 civarı olması gerekiyor. Sizce test yapsam doğru bir sonuç alabilir miyim şimdiden?

merhaba
adet tarihlerimiz aynıymış

daha çok erken canım. bir sonuç alabileceğini zannetmiyorum.
en azından haftaya kadar bekle istersen

Bana kalırsa da çok erken aslında kan testi bile sonuç vermiyormuş galiba. Belirti de yok zaten. Bu kadar kısa sürede de zor. Teşekkür ederim cevapladığın için canım.

bende 1 aralıgı beklıyorum bakalım hep beraber ogunlerde test yapabıl görelım :) hayırlısı olsunn

inşallah hamilesindir ama , böyle ilk ay denemesinde hemen hamile kalmak çok büyük bir şans bence. biz de ilk korunmayı bırakınca hemen o ay hamile kalacağımı zannetmştim. ama kalamamıştım. 4. ayda çok şükür çift çizgiyi gördük. inşallah hamilesindir tatlım, ama bence günün geçmeden test yapma insanın canı çok sıkılıyor ve morali çok bozuluyor :( tecrübeyle sabit :)

Sabırsızlık çok zor. Ama en azından bileyim de yediğim içtiğim şeylere ona göre dikkat edeyim diyorum. Gerçi ilk deneme bizimkisi. Hemen olma ihtimali düşük ama eşimin ufak bir problemi vardı. O arada kontrol de olmuş. Doktor sperm sayın çok yüksek demiş. Bu nedenle umutluyum aslında.umarım herkese hayırlısıyla istediği nasip olsun.

Merhaba son reglim bu ayın 5'inde başladı. Yumurtlama tarihim ayın 19u. 16sından sonra ilk kez denemeye başladık korunmasız. Bir sonraki regl tarihim aralık 1 civarı olması gerekiyor. Sizce test yapsam doğru bir sonuç alabilir miyim şimdiden?

cnm daha çok erken.muhtemel adet tarihini bekle

hamile değilmişim. beklediğimden 5 gün önce regl oldum hatta. hiç ağrım olmazdı ama çok ağrım oldu bu ay

hamile değilmişim. beklediğimden 5 gün önce regl oldum hatta. hiç ağrım olmazdı ama çok ağrım oldu bu ay

sıkma canını hayırlısı buymuş demek ki.bnde bu ay ilk defa denicem umarım hamile kalabilirim:) sen de önündeki maçlara bakıcan artık:9: sakın strese girme,stres herşeyde olduğu gibi gebeliğinde baş düşmanı:50:

benimde adet tarihim 12 si ama normalden 2 gün önce oluyorum bu ay çok sık kasık ve karın ağrım oldu bende acaba hamile olabilirmiyim diyenlerdenimm:)))bizde 7 aydır deniyoruz ama bir türlü tutturamadık bu ay yumurtlama dönemlerimde çok sık çalıştık hiç atlamadık her günü değerlendirdik umarım bu ayy tutmuştur heyecanla ayın 12sini bekliyorum ,bu arda spor falan yapıyorum biraz göbekliyim spor yapmak hamile kalmama engel olabilirmi $7927_252982080283_724390283_8482592_1337855_n.webp

benimde adet tarihim 12 si ama normalden 2 gün önce oluyorum bu ay çok sık kasık ve karın ağrım oldu bende acaba hamile olabilirmiyim diyenlerdenimm:)))bizde 7 aydır deniyoruz ama bir türlü tutturamadık bu ay yumurtlama dönemlerimde çok sık çalıştık hiç atlamadık her günü değerlendirdik umarım bu ayy tutmuştur heyecanla ayın 12sini bekliyorum ,bu arda spor falan yapıyorum biraz göbekliyim spor yapmak hamile kalmama engel olabilirmi Eki Görüntüle 300103

yazınızı okuyunca size yazmak istdim bnde 6 ay ddenedikten sonraa hamile kaldımm kaldımmm ama şuan düşük tehlikem olduğu için yatıyorum 5. haftamda kanamam oldu şuan yok haftaya kalp atışlarını dinlemye gidcm inş sorun çıkmazz.neyse ben hamile kaldığım ay (bilmem işe yaradımı ama )incir ydim günde en az 2 tane ve havuç ydimm adettn yumurtlama gününe kadar belki işe yarar diye yazdım normalde kaynatılarak yapılır ama ben üşenmiştim allah olmayanlarada versin çünkü bende çok istedim çok üZülüyordummm.

yazınızı okuyunca size yazmak istdim bnde 6 ay ddenedikten sonraa hamile kaldımm kaldımmm ama şuan düşük tehlikem olduğu için yatıyorum 5. haftamda kanamam oldu şuan yok haftaya kalp atışlarını dinlemye gidcm inş sorun çıkmazz.neyse ben hamile kaldığım ay (bilmem işe yaradımı ama )incir ydim günde en az 2 tane ve havuç ydimm adettn yumurtlama gününe kadar belki işe yarar diye yazdım normalde kaynatılarak yapılır ama ben üşenmiştim allah olmayanlarada versin çünkü bende çok istedim çok üZülüyordummm.

hayırlı olsun canım allah sağ salim kucana almayı nasip eder inşallah,ben incir kürünü daha önce denedim fakat çok yoğun ve şekerli olduğu için içemedim ama şimdi sağdece yiyorum günde bikaç tane havucuda çok severim zaten ondanda günde bol bol tüketiyorum dediğin gibi inş bende faydasını görürüm ve biran önce hamile kalırım:)))

canım sen de kendimi gördüm bende bi an ama inş sen benim kadar beklemessin. ilk denemede bende heyecanla sanki çok kolaymış gibi hemen hamile oldugumu düşünmüştüm. bi arayışlar araştırmalar okudukca okudum öğrendikce öğrendim. hem iyi oldu hem kötü iyice pipiriklendim, belirtileri falan okuyup araştırınca birebir yaşadım ama yok işte bi bucuk sene oldu. sakın takma kafana. düşünme bile bence. sonra cok zor oluyo. bi problemimizde yok ama napalım Allah ne zaman nasip ederse hayırlısı. madem sizinde bi probleminiz yok bence gebelikle ilgili hiç bişeyi okuma hamile kalmadan.

Back
X