• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?...

nagishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
71
25
88
İzmir
Kızlar merhaba yaklaşık 5 aydır bebek denemelerimiz var gecen ay yumurtam çatlamamış ve bu kist te dönüştü doktor ilaç verdi ve beni yumurta takibine aldı... Adetimin 28.günü geçti bugun geçeli 3 gün oldu fakat az önce kahverengi akıntı geldi... Hamile olabilirimiyim ki.. Bu şekilde hamile kalan varmı aranızda?

Kızlar merhaba yaklaşık 5 aydır bebek denemelerimiz var gecen ay yumurtam çatlamamış ve bu kist te dönüştü doktor ilaç verdi ve beni yumurta takibine aldı... Adetimin 28.günü geçti bugun geçeli 3 gün oldu fakat az önce kahverengi akıntı geldi... Hamile olabilirimiyim ki.. Bu şekilde hamile kalan varmı aranızda?

umutlandırmak istemem ama evt canım büyük ihtimalle hamilesin benmde öyle olmuştu yerleşme kanaması o bnde düşük tehlikeside olmuştu sonra 2 ay hep yattım dikkat et..

Bencede hamile olabilirsin ama aynı zamandada dikkat gerektiren bir hamilelik olabilir düşük tehlikesi olan

Eltimde de öyle olmuştu,üstüne gördü o ,kahverengi geldi hemen test almıştık

Eltimde de öyle olmuştu,üstüne gördü o ,kahverengi geldi hemen test almıştık

slm tuze ben hala adet görmedim bugün 30. gün. 28 günde gelmesi gerekirdi. bugün okulda öyle bir ağrı girdiki kasığıma 1 sa kadar sürdü dayanamadım ders bile anlatamadım o derece. eve geldiğim de açık kahverengi akıntı vardı. ben adet göreceğim sandım ama şu saat oldu hala gelmedi. kasığımda da hala ağrı var acaba adet mi göreceğim ? yoksa hamile miyim?. buarada sabah test yaptım negatifti. cevap bekliyorum...

slm tuze ben hala adet görmedim bugün 30. gün. 28 günde gelmesi gerekirdi. bugün okulda öyle bir ağrı girdiki kasığıma 1 sa kadar sürdü dayanamadım ders bile anlatamadım o derece. eve geldiğim de açık kahverengi akıntı vardı. ben adet göreceğim sandım ama şu saat oldu hala gelmedi. kasığımda da hala ağrı var acaba adet mi göreceğim ? yoksa hamile miyim?. buarada sabah test yaptım negatifti. cevap bekliyorum...

Oğluma hamileliğimde benimde öyle olmuştu,tam sofrayı koyarken bıçak gibi bir ağrı girmişti,bir çığlık atmıştım,annemler falan çok korkmuşlardı ama benim ertesi gün pozitif çıktı,orası düşündürüyor,istersen bi ultrason yaptır.

kahverengi akıntının devamı bende genelde adete dönüşüyor bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.sonuçta regl gecikebiliyor..
kahverengi akıntı regl ye dönüşebilir.benim yaşadığım deneyimler bu şekilde gecikiyordu bazen sonrası hüsran ama siz inş güzel haberler alırsınız..
Oğluma hamileliğimde benimde öyle olmuştu,tam sofrayı koyarken bıçak gibi bir ağrı girmişti,bir çığlık atmıştım,annemler falan çok korkmuşlardı ama benim ertesi gün pozitif çıktı,orası düşündürüyor,istersen bi ultrason yaptır.
bana da bıçak aplanır gibi sancı girdi ama o ay adet olmuştum hep olumsıuz yazdım ama başımdan geçen bunlar napim..

kahverengı akıntı degıl adetın cok az bır sekılde 2-3 gün gelıp kanama cok az az kahvemsı tonlarda olup kesılmesı seklınde oluyor bu hamılelık belırtısı olunca kahverengımsı akıntıda genelde benımde adete dönüşüyor hamılelık şüphen varsa ıdrar testı yapman en mantıklısı

kahverengı akıntı degıl adetın cok az bır sekılde 2-3 gün gelıp kanama cok az az kahvemsı tonlarda olup kesılmesı seklınde oluyor bu hamılelık belırtısı olunca kahverengımsı akıntıda genelde benımde adete dönüşüyor hamılelık şüphen varsa ıdrar testı yapman en mantıklısı

mrb ebru..benim adetim 28. günde bir gelir hiç sekmez. 27. gün çok az bi ağrı gelir ertesi gün adet göreceğimi bilirim. ama bu ay adete 1 hafta kala kasığımda ağrı aşırı iştah öyleki rüyamda yemekler görüyodum.30. gün adetim geldi ama sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyo bugün adette 2. gün hala geçmedi sol bacağım sol kasığım ve belimin sol tarafı ağrıyo. adetim de diğer aylara göre daha az ama çok az da değil.bu arada 28. gün test yaptım negatif çıktı. sence nedir bunları sebebi? üstüne görme olabilir mi?

umutlandırmak istemem ama evt canım büyük ihtimalle hamilesin benmde öyle olmuştu yerleşme kanaması o bnde düşük tehlikeside olmuştu sonra 2 ay hep yattım dikkat et..

ben de 26 günde düzenli regl oluyorum. ancak 21. günümde kahverengi akıntı geldi. devamı gelmedi. 3 aydır korunmuyoruz. gebe olabilir miyim acaba?

Back
X