Hamile Olabilir miyim ?

Epica Rockk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
213
156
53
Arkadaşlar ben çok sağlıksız bir şekilde 1 yıldır sürekli norlevo kullandım . Ayda en az 1 kez . Yaklaşık 5 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım ve ilk 3 4 saat içinde norlevo kullandım . Kullandıktan birkaç gün sonra kanamam oldu ve 2 gün olmaz üzere 5 6 gün sürdü . Sonrasından sürekli idrarda hamilelik testi yaptım hepsi negatif çıktı . Bu ay da kanamam oldu yine 2 gün epey yoğun sonra az az olmak üzere 5 6 gün sürdü . Ben yine de ilişkiden 1 ay sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç 1.20 negatif çıktı . Yine de çok kafam karışık . İdrar testi de negatif çıktı . Kafam karışık çünkü bu forumda kan testi yanlış sonuç verdi gibi yazılar okudum . Depresyon hastası olduğum için evden de çıkamıyorum tekrar kan testi yaptıramıyorum . Kanda gebelik 1 ayda kesin çıkar değil mi ? Yani hamile değilimdir değil mi ? Çok kilo aldım . Psikolojim iyice bozuldu sanki hamileymişim gibi karnımda kımıldamalar falan hissediyorum . Yardımcı olursanız çok sağolun şimdiden

norlevo öyle sürekli kullanılması gereken bir ilaç mı allah aşkına ya
madem düzenli cinsel hayatın var doğum kontrol hapı kullan
gebe misin değil misin bilemeyiz kan testi yaptırmalısın

edit: kan testi yaptırmışsın negatif çıkmış
biraz daha bekleyip bi kere daha baktır emin olursun o zaman

Son düzenleme:

Büyük ihtimalle hamile değilsiniz.Ama neden sürekli norlevo ilacını kullandınız?
doğum kontrol haplarını neden tercih etmiyosunuz?
Depresyon rahatsızlığınız varsa zaten kullandığınız ilaçlara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Bakın ben psikolojik olarak çok kötü durumdayım . Bu hayatımda ki insan benim karşıma 3.5 sene önce çıktı . Ben o zaman bakireydim . Alkol varken aşırı ısrarı üzerine nasılsa evleneceğiz sözleri üzerine çokta aşık olduğum için ona 2 ay direnebildim . Alkolün ve ısrarın etkisi büyüktü . Tabi ki ben çocuk değilim bu benim suçum biliyorum ama inanın bana böyle birşey yaşayacağımı söyleselerdi inanmazdım . Sonrasında hamile kaldım ve lokal anestezi ile kürtaj oldum . O lanetli günden sonra psikolojik hastalıklar ortaya çıktı bende . Adam da beni terkedip gitti . Hazmedemedim . Biri gelmiş onurumu namusumu sağlığımı 2 paralık edip gitmişti . Hem aşık ona hem nefret ediyordum . Sonra hapse gireceğini öğrendim ve aradım onu . Tekrar görüşmeye başladık . Ve o içerideyken ben ona 6 ay baktım . Çıktığında yine kötü davrandı bana . Benimse psikolojim tamamen bitmişti . İleri düzeyde panik atak hastası olmuştum . Önce işime gidememeye başladım sonra işi bıraktım gidemediğim için . Bu süre içinde canım babacığımı lanet kanser yüzünden kaybettim . Kollarımda acı içinde kan kusarak can verdi . Nerdeyse 10 ay oldu öleli . Hayatımda ki insana inanmak tutunmak istedim ama her defasında beni üzdü ve bunu bıraktım sonra dayanamayıp döndüm adamakılı bir ilişkim yok diye de korunmadım . Benim ona olan zaafımı bildiği için hem paramı hem bedenimi sonuna kadar hunharca kullandı . Bunu her anladığımda hamilelik takıntım ortaya çıkıyordu . İçime boşalmıyordu hatta birlikte bile olmuyorduk sadece yüzeysel ama buna rağmen ben norlevo kullanıyor ve deli gibi gebelik testi yapıyordum . Onlarca değil yüzlerce . Okb hastasıyım çünkü ben . Saplantı zorlantı bozukluğu yani takıntılı kişilik . Sürekli test yapıyordum emin olamıyorudum . Devamlı yapıyordum . Ona bu halimi anlatmama rağmen bilmesine rağmen en son yine zaafımdan ve alkolün etkisiyle aşırı ısrar üzerine birlikte oldum Allah kahretsin . O günden sonra da görüşmedim ve tamamen bitirdim çünkü kafamda bir kitle çıktı ve ben artık bakkala bile gitmek için evden dışarı çıkamaz durumdayım . Hastaneye gidemiyorum . Kan testi yaptım 1 ay önce ama Allah yardım etti de öyle gittim yoksa ağır bir ruh hastasıyım hep yatıyorum evde ilaç alıp . Bir yaşlı annem var bana bakıyor yazık o da . Belki de kanserim öleceğim bilmiyorum ama evden çıkamadığım için tedavi olamıyorum . Kimseyi suçlamıyorum bu benim suçum ama bıktım artık yaşamaktan . Şimdi bunları buraya niye yazdığımı bile bilmiyorum sadece bir kez daha kendi bebeğimin katili olmak istemiyorum ben zaten bittim intihardan başka yolum yok . Sadece kafamda hamilelikle ilgili aşırı takıntı oluştu bende . Sürekli test yapıyoırum . Çıkamadığım için psikolojik yardım da alamıyorum . Evimde ölümü bekliyorum . Sadece bilmek istiyorum hamile olmadığımdan emin olmak istiyorum en azından bu stresim kalksın ortadan istiyorum hepsi bu .

Haklısın iyice alt üst etti bu ilaçlar psikolojimi zaten tamamen bitti ilişkim . Ben sadece ilişkiden 1 ay sonra yapılan kan testi kesin ve net sonuç mudur bunu öğrenmek istemiştim tabi idrar testi de . Bu forumda 9 ay boyunca adet görenler olduğunu yazmışlar kan testi negatif çıkmış ama yanlışmı vs vs kafam çok karıştı Takıntılı bir kişilik olduğum için de içim rahat etmiyor ve aşırı stres altına giriyorum sadece emin olmak için sordum ilginize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…