hamile olabilir miyim

DESBL

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
28
0
286
35
Kırşehir
Merhabalar 6 aylık evliyim regliden bir gün sonra ilişkiye girdik 5 gün geçti üstünden ama benim kasıklarimda şiddetli agri var gogus uçlarında hiç olmamıştı yanma ve sızı var hamile kalmış olabilir miyim

Son düzenleme:
Canim kalmış olsan bile bu kadar kisa bi surede belirti imkansizin ötesinde birsey.. daha iliskiden en az 3 gün kadar bi surede döllenmis hücre türlerden geçmesi, anne rahmine yerlesmesi 1 haftadan fazla sürüyor.. belirtilerde en fazla adet gecikmesinden sonra belli olur

bende öyle die biliyorum ama ilk defa böyle bi sancıı oldu.psikolojik mi acaba dicem ama bizim cocuk için ugraşımız yok ilacı bıraktım cünkü migren vardı beyinde kan pıhtısına sebeb oldugundan bıraktırdı doktor onun dışında bi korunma yöntemi uygulamıyoruz.:9

Inşallah vardır canim, hayirli haberlerini yaz buraya

Mrb.bence olabilirsin.reglin gecerse test yap ya da belitilrin devam ederse regl gununden hemen once kan tahlili yaptirmani tavsiye ederim.

Belirtilerm hala devam ediyor karnımda kasılmalar göğüslermde şişlik ve kaşıntı var çokta yorgun hissediyorum kendimi hiç birşey yapmak istemiyorum 9 gün kaldı reglme inşallah kalmışımdir kızlar eşim cok istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…