Hamile olabilir miyim?

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
kızlarrrr selaamm
bnm sat 25 ocak. sanş eseri ovulasyon testi ile 24 subatta çift çizgi gördüm hani ovulasyon testi koyu çıkarsa ve yumurtlama zamanı değilse hamile olurmuusun yaa normal test de yaptım hamile diilim. hatta ekledım resım yanı geç yumurtluyorum ben 25 subatta adet olmayı beklıyordum .. son günde olsa değerlendirdik..
sabah eşimi işe yolladıktan sora penceremde pancur var onu cekım dıe yukarı uzandımm karnıma bi ağrı girdi ama böle gaz sabcısı gibi ama değil batıyor.. nefesimi kesicek derecede.

ayrıcaa göğüslerimde çok ağrıyor dokunamıyorum resmen.. sizce hamile miyim adet mi olucam

testler bunlar kızlarrr bana yardım edin

Eklentiler

• $1974649_1467893170096322_1416915448_n.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 215
tam kesin birşey söyleyemem ama olabilirsinde idrar testleri bazen yanlış sonuç verebiliyr.En iyisi adet günün geçtikten sonra kan testi yaptırmak.İnş hamişsindir canım

Hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor. İkisinde göğüs acıyor mesela. Benim gögüslerim ağrımaya başlayınca hasta olcam sanmıştım. Ama olmadım Üç ayı bitirene kadar da ağrıdı. Pzt ye kadar hasta olmazsan kan testi yaptır canım. En iyi öyle anlarsın. Allah hayırlı uğurlu evlat nasip etsin inşallah.

Canım merhaba, adet belirtileri ile çok benziyor hamilelik belirtileri. Ama bence illa ki bir ip ucu veriyor. Örneğin benim normalde adet olacağım zaman göğüslerim acırdı, kasıklarımda ağrı belimde ağrı olmazdı. Ancak 1 hafta önce aşırı bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oldu. Göğüslerim de acıyor tabi, dedim benim normal de göğüslerim acır ama belim ağrımazdı,1 hafta öyle bel ağrısı ile idare ettim, cuma günü gebelik testi yaptım negatif çıktı, dün doktoruma gitti dün adet olmam gerekiyordu. Kan testinde çıktı hamile olduğum. Kan testi yaptırmadan pek güvenme bu testlere.

aa nil maşallah hamile miisn canm çok sevimdim :) darısı başıma

aa nil maşallah hamile miisn canm çok sevimdim :) darısı başıma

Evet canım, bizde cumartesi öğrendik işte bakalım. Düğün için gün saydık şimdi bebek için gün sayıcaz. Sende sıkma canını, Allah tez zamanda seni de bebeğine kavuştursun inşallah.

Evet canım, bizde cumartesi öğrendik işte bakalım. Düğün için gün saydık şimdi bebek için gün sayıcaz. Sende sıkma canını, Allah tez zamanda seni de bebeğine kavuştursun inşallah.

aynen canm bnde bu ay süphelenıyorum ama kan testi yaptırmaya korkuyorum :) senin belirtilerin nelerdi.?
benm son adet 25 ocak. hala adet olmadım göğüslerim ağrıyo ve belim ağrıyor sağ taraf hiç böl ağrımazdıı test yapmadan dr gidicem çunku gecen ay bende kist çıkmıştı gene aynı şey olabilir die düşünüyorumm

Valla canım ben bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. 1 Şubatta adet olmuştum, doğum kontrol hapı kullandığım için pek ümitli değildik ilk aydan. benim bel ağrım oldu canım bir de kahverengi lekelenme oldu,göğüslerimde de acı, inan merdiven inerken bile acıyor o derece yani. Ben cuma günü eczaneden test alıp yaptım çıkmadı, cumartesi doktora gidince kan testinde çıktı.

merhaba kızlar bnm adetime 10 gün var ve tuhaf şeyler oluyo 2 gündür bana mide bulantıları hafif bi anda canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo sık wc gidiyom anlamadım gitti. yardımcı olurmusunuz...

öncelikle bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. benim de şu anda belimde ağrı var göğüslerim çok acıyo.. önceden adet olmama yakın çok sancım olurdu şimdi adet olmama 2 gün var hiç sancım yok ara ara sağ veya sol kasıklarda ağrı oluyo başka yok bi de kasıklarımın altında arada bi ağırlık hissediyorum dün akşam gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı kendimi çok kötü bi belirsizlik içinde hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…