hamile olabilir miyim

azemi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
74
30
103
35
hcg sonuç 39.57 referans aralığı 3 _50 arası
serbest t4 sonuç 1.18 referans 0.70 _1.4 arası
tsh sonuç 1.5257 referans 0.35 _4.94 arası

bu değerler gebelik olduğunu gösterir mi? yardımcı olur musunuz?

Sonuç 10'dan aşağıdaysa olmama riski olabiliyor ama sizin bayağı bayağı çıkmış. Sanırım küçük bir bebişiniz var.

Sonuç 10'dan aşağıdaysa olmama riski olabiliyor ama sizin bayağı bayağı çıkmış. Sanırım küçük bir bebişiniz var.

teşekkür ederim sağlık ocağında test yaptılar orada dış gebelik olabilir değer düşük dediler böyle bişey olabilir mi?

Hcg değeri günden güne ikiye katlanan bir değer. Eğer katlanmıyorsa bir sıkıntı var demektir zaten. Kısa bir zamanda ne olduğunu öğrenirsiniz. Umarım problem yoktur bebişte. :26:

Hcg değeri günden güne ikiye katlanan bir değer. Eğer katlanmıyorsa bir sıkıntı var demektir zaten. Kısa bir zamanda ne olduğunu öğrenirsiniz. Umarım problem yoktur bebişte. :26:
Benim de hcg 19 çıktı. 48 saate bir iki katına çıkması gerek. 2 gün sonra tekrarla canım kan testini.

inşallah yoktur birşey yarın kadın doğum uzmanına gidicem hakkımızda hayırlısı ...

beta hcg sonucuna göre hamilesin

Bence hamilesin canm takma kafana hic benimde adeteen 3 gun once 31,31 cikmisti bende cooook uzulmustum degerim dusuk diye 2 gun sonra 89.35 cikmisti ve 7ci haftamda ikiz oldugunu ogrendik yani dusuk diye uzulme bak ben ikizleeimi bekliyorum 3 aylik olduk

Maşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini :)) bugün doktora gittim 345 e yükselmiş sevindim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…