Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç 10'dan aşağıdaysa olmama riski olabiliyor ama sizin bayağı bayağı çıkmış. Sanırım küçük bir bebişiniz var.![]()
Benim de hcg 19 çıktı. 48 saate bir iki katına çıkması gerek. 2 gün sonra tekrarla canım kan testini.Hcg değeri günden güne ikiye katlanan bir değer. Eğer katlanmıyorsa bir sıkıntı var demektir zaten. Kısa bir zamanda ne olduğunu öğrenirsiniz. Umarım problem yoktur bebişte. :26:
Benim de hcg 19 çıktı. 48 saate bir iki katına çıkması gerek. 2 gün sonra tekrarla canım kan testini.
adet günümde çıktı canımMerhaba adetine kac gun kala veya gectikten sonra cikmisti bu deger
adet günümde çıktı canım
hcg sonuç 39.57 referans aralığı 3 _50 arası
serbest t4 sonuç 1.18 referans 0.70 _1.4 arası
tsh sonuç 1.5257 referans 0.35 _4.94 arası
bu değerler gebelik olduğunu gösterir mi? yardımcı olur musunuz?
hcg sonuç 39.57 referans aralığı 3 _50 arası
serbest t4 sonuç 1.18 referans 0.70 _1.4 arası
tsh sonuç 1.5257 referans 0.35 _4.94 arası
bu değerler gebelik olduğunu gösterir mi? yardımcı olur musunuz?
Bence hamilesin canm takma kafana hic benimde adeteen 3 gun once 31,31 cikmisti bende cooook uzulmustum degerim dusuk diye 2 gun sonra 89.35 cikmisti ve 7ci haftamda ikiz oldugunu ogrendik yani dusuk diye uzulme bak ben ikizleeimi bekliyorum 3 aylik olduk
Canim kusurabakma ozel olcak ama adet dongun kactir
Ay harika tebrik ederimMaşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini :)) bugün doktora gittim 345 e yükselmiş sevindim:))