Hamile olabilir miyim?

Switz_03

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
3
0
16
30
Yaptım bir hata boş bulundum olan oldu sürtünme yoluyla birlikte olduk sperm bulasmadi ama zevk suyundan suphelendim günlerdir çıldırıyorum sacimda beyaz çıktı 2 kilo verdim sıkıntıdan pişmanlığım tarifsiz zaten idrar testi yaptım bugün ilişkinin üzerinden 16 gün geçti doktora gittim bugün ultrasonda bi şey çıkmadı ama bu kadar erken çıkmaz zaten ertesi günü hapı aldım bu arada 60. Saatte tam günümde de adet oldum ama o kadar çok korkuyorum ki ya hamileysem diye .. sizce olasılık ne kadardır

Neden se yeni üyeler de hep cinsellik içerikli konular.

Hap aldiysann zaten değilsindir boşuna korkma değilsin

Adetimi 4 martta olmustum ama şimdiki adetim gecikti. acaba 4 mart ta olan ustune gorme mi bilmiyorum.29 mart ta adet olmam gerekiyordu hala bekliyorum tık yok. ilişkiden 18 gün sonra yani 8 mart ta beta hcg testi yaptırdım 0.1 çıktı . hala hamile olma ihtimalim var mi ? intihar etme noktasına geldim artık.

canım anladığım kadarıyla ilişkiden 16 gün sonra 4 martta adet oldun değilmi eğer öyleyse 8 martta yaptığın testte beta hcgb 0.1 çıkmış. hamile olsan 100 ve üzeri çıkmış olması lazımdı... stresten dolayı gecikme olmuştur merak etme. hem ilişkiden sonra ertesi gün hapı almışsın. hamilelik olasılığın %0 canım. sakin ol ve adetini bekle derim ben. ilişkiden 16 gün sonra adet olduysan üstüne görme olsa 8 martta test yapmışsın beta hcgb 0.1 çıkmazdı. sen HAMILE DEĞİLSİN. ama yinede rahat etmek istiyorsan eczaneden bir test al negatif çıkar büyük ihtimalle zaten hemde stres yapmamış olursun.

Back
X