hamile olabilir miyim

ozsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
318
296
103
38
kızlar merhaba.. 4 nisanda adet olmuştum. diş hekimim gebelik varsa tedavi edemem dedi ve 25 Nisanda kan testi yaptırdım sonuç 1.50 çıktı. Sonra 30 Nisanda gebelik testi alıp yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama aynı gün adet kanaması gibi kanamam oldu sizce hamile olabilir miyim? kanama üstüne görme olabilir mi? tekrar test yapmalı mıyım? hayal kırıklığımı anlatamam 3 aydır evliyiz korunmuyoruz ama neden olmuyor :(

Daha üç ay olmuş hiçbir sorunu olmadığı halde senelerce bekleyen var kısmetiniz ne zamansa o zaman olur inşallah

kızlar merhaba.. 4 nisanda adet olmuştum. diş hekimim gebelik varsa tedavi edemem dedi ve 25 Nisanda kan testi yaptırdım sonuç 1.50 çıktı. Sonra 30 Nisanda gebelik testi alıp yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama aynı gün adet kanaması gibi kanamam oldu sizce hamile olabilir miyim? kanama üstüne görme olabilir mi? tekrar test yapmalı mıyım? hayal kırıklığımı anlatamam 3 aydır evliyiz korunmuyoruz ama neden olmuyor :KK43:
Canım kan testini bilmiyorum belki daha tecrübeli arkadaşlar cevaplar ama evde yapılan testlerde silikte olsa ikinci çizgi çıkması pozitif demek diye biliyorum o kanama eğer devam etmediyse yerleşme kanaması olabilir. Kan testini tekrarla istersen. Ama olmuyor diye endişelenme hemen olucak diye bişey yok maalesef :(

Back
X