HAMİLE OLABİLİR MİYİM??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar ben 21 yaşındaym 5 aylık evliyim normalde 28-29 günde bir regl oluyorum hic gecikmez hormon bozukluğu yada adet bozukluğu yok.
bugün sat geçeli 40 gün oldu. adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra sol kasıkda ağrım vardı boyle gerilme gibi oluyordu sonra pazar günü pembemsi bi leke geldi benden bi pedi doldurmaz bile 1 parmak kadar ancak gittim ertesi günü kan verdim 1.20 cıktı 2 gündür de müthiş sırt ağrısı ve göğüs uçlarında hassasiyet ve renk koyulaşması var acaba o implantasyon olabilr mi? Yeni yerleşme oldugu için cıkıyor olabilir mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var??

Bayanlar ben 21 yaşındaym 5 aylık evliyim normalde 28-29 günde bir regl oluyorum hic gecikmez hormon bozukluğu yada adet bozukluğu yok.
bugün sat geçeli 40 gün oldu. adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra sol kasıkda ağrım vardı boyle gerilme gibi oluyordu sonra pazar günü pembemsi bi leke geldi benden bi pedi doldurmaz bile 1 parmak kadar ancak gittim ertesi günü kan verdim 1.20 cıktı 2 gündür de müthiş sırt ağrısı ve göğüs uçlarında hassasiyet ve renk koyulaşması var acaba o implantasyon olabilr mi? Yeni yerleşme oldugu için cıkıyor olabilir mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var??

Olabilir kan testi yaptır bence tekrar..

Ertesi gunu dedigin BAT tarihinin ertesi gunu mu canim? 1.20 çikmis ama nolur nolmaz belki geç dollenme olmus olabilir. Bir kan testi yaptir canim 40 gun olmus iyi sabretmissin. Eger gebeysen kesin sonuç çikacaktir.

Beklediğim adet tarihinden 3 gün sonra lekelenme geldi ondan sonra kanama veya leke gelmedi ben yaptırdım kan testi bu kanama olduktan ertesi gün yaptım yani beklediğim adetten 4 gün sonra yaptım yani bu testi internette okudum hani bebek yerleşip ovulasyon kanaması olduktan 5-6 gün sonra hc salgılanr diyor acaba olabilir mi diye kafam karıştı iyice yemin ederim o kanama oldugu 5 gün oldu bugün idrar yaptım test cıkmadı yine bişey ama regl de olmadım belirtileri de soyledim zaten sizlere eşim de pazartesi gidelim doktora dedi bende yine sizlere sorayım ddim

benim en belirgin hamilelik belirtim göğüs ucu sızlamasıydı ama ben anlamamıştım o ayrı mesele :) çünkü adetlerim düzenli değildi. İnşallah hamilesinizdir, değilse de hayırlı zamanda inşallah ;)

Benim regl hep düzenli. Olur zaten bazı kişiler de adet olmadan gögüsleri ağrır felan ben hayatım da ilk defa boyle gögs ucu kararması sızlaması yaşıyorum hic boyle bişey yaşamadım adet belirttm normalde sadece kasık ve bel ağrısı olur du hic de bu kdar geckmedi hadi bazen 2 gün felan geçiyordu 10 gün oldu bugun artk

Geç döllenme olduysa beta düşük çıkmış olabilir testi tekrar yaptırmalısın böyle durumlarda dr gidince adet söktürücü verebiliyor bence sakın kullanma o şekilde arkadasım düşük yaptı

Psikolojik olabilir mi belirtiler çok istiyorsan. Bende çok yaşadım.çünkü bir zamanlar :)

Kızlar 1 saat sonra kan vermeye gtcm mübarek cuma günü dua edin inş vardır bebeğim Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin bende sizlere dua edecegim şimdiden allah razı olsun :)

Hayir hamile degldim canm halada deglm malesef 1 yildir tedavi veriyo pco varms ve yumurta tembllgi 4 kez catlatma denedim olmadi simdi asilamays gecicem

Hayir hamile degldim canm halada deglm malesef 1 yildir tedavi veriyo pco varms ve yumurta tembllgi 4 kez catlatma denedim olmadi simdi asilamays gecicem
En kısa zamanda allah nasip eder inşallah cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :))

Back
X