hamile olabilir miyim ?

emine342679

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
81
35
38
Eskişehir
merhabalar sitenize yeni üye oldum sizlere sormak istediğim bişi var
reglim 10 gün gecikti ve o gün pembe akıntı oldu daha sonra kahveye döndü
3ncü gün idrarda negatif çıkmıştı,8nci gün kan verdim yarın gidicem dra çocuk düşünüyoruz böle olunca da biraz moralim düştü açıkçası ..ne diyosunuz siz bu işe ?

Valla canım gebelik de olabilir çünkü bazen kandada idrarda da 1hafta 10 güne anca çıkıyor hcg değeri.. ama kist de olabilir.. peki o kahveye dönen akıntın devam ediyor mu ? Yoksa bitti mi

SANIRIM normal ediyo ve regl olabilir bu ay da olmadı diyebilirim bu ayla beraber 8 aydır deniyoruz
ve bi de şimdi bu ay 10 gün gecikti bu ayki yumurtlama dönemini nasıl hesaplıycam bu olduğum günden itibaren mi

SANIRIM normal ediyo ve regl olabilir bu ay da olmadı diyebilirim bu ayla beraber 8 aydır deniyoruz
ve bi de şimdi bu ay 10 gün gecikti bu ayki yumurtlama dönemini nasıl hesaplıycam bu olduğum günden itibaren mi
Yumurtlama dönemini maalesef ben hiç hesaplayamadım bi tek akıntım ve ağrımdan anlıyordum ama sen istersen ovulasyon testi alabilirsin o şekilde yumurtlama zamanını takip edebilirsin

Âmin canım Allah sanada tez vakitte nasip etsin hayırlısıyla inşallah.. ne demek başka sorun olursa yazabilirsin

sonuç 1.20 yükselme ihtimali var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_5381.webp
    IMG_5381.webp
    5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X