hamile olabilir miyim

gamzelihatun54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
16
20
3
30
Hayirli geceler cumleten :)
Ayin 21'önde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim ve kahverengi bir akinti geliyor az az acaba hamile olabilir miyim ?bazen içimde asidi kalp atislari oluyor çok acayip o an nefes almayi unutuyorum şiddetli bir atis ?

Kahverengi leke genelde yerlesme kanaması olarak adlandırılıyor fakat bazen kist belirtiside olabiliyor gününde geçmiş bence sabah ilk idrarinla test yapmalısın canım varsa çıkar zaten inşallah vardır:)

Dün bende de belim tutulmuş gu ı anı bi ağrı girdi uzandım kasiklarim la beraber ağrımaya başladı tutunduğu için mi tutunamadiginda için mi anlamadım birde akintim var off ne oluyooor

Benim lekelelenme gibi oldu 3 gün oldu bu dördüncü gün biraz daha azaldi şimdiye kadar adet olmam gerekirdi yani illaki baslardi bir oncekindede pembe bir akinti gelmişti kahverengiye beraber dedimki kesin tutunma bu ama 12 saat sonra adete dönüştü ? Bu farkli :) Allahimm inşallahhepimize bir evlat nasip eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…