Hamile olabilir miyimmm?

Benim böyle çıktıktan sonra aynı testin hamilelik olanında baya silik çizgi çıkmıştı sonrasında test verdim hamileyim
Benimde böyle işte canım seninki gibi sanırım dimi amq bu regldan iki gün önce falan şuan üç gün geçti

Eklentiler

• 1000006457.webp
    1000006457.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Hangi konuda canım
Ya ilişkinin üstünden 3 hafta 4 gün geçti 31 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama 6 gün gecikti 5 Ağustosta regl oldum dün bitti reglim test yaptım dün negatif çıktı ama midem bulanıyor halsizim sizce neden

Ya ilişkinin üstünden 3 hafta 4 gün geçti 31 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama 6 gün gecikti 5 Ağustosta regl oldum dün bitti reglim test yaptım dün negatif çıktı ama midem bulanıyor halsizim sizce neden
Normal regl gibi olduysanız sorun yoktur ama regl az lekenme şeklindeyse o zaman ihtimal var

Canım ilişkinin üstünden neredeyse 1 ay geçmiş, hamilelik olsa belli olurdu, sen kendine stres yapmışsın, o yüzden böyle vücut tepki veriyor olabilir

Benimde bir sorum var 14 ağustosta regl oldum normalde reglm 5 gün sürer ama bu seferki 8 gün sürdü ama ilk 4 gün her zamankinden az geldi kanamam sonraki 4 günde kahverengi akıntım geldi.Regl olmadan 2 gün önce test yapmıştım ama negatif çıkmıştı.Akıntım durdu ama alt karnım şiş, arada da bel ağrım oluyor göğüslerimin uçlarında da beyaz noktalar var hamile olma ihtimalim nedir sizce

Benimde bir sorum var 14 ağustosta regl oldum normalde reglm 5 gün sürer ama bu seferki 8 gün sürdü ama ilk 4 gün her zamankinden az geldi kanamam sonraki 4 günde kahverengi akıntım geldi.Regl olmadan 2 gün önce test yapmıştım ama negatif çıkmıştı.Akıntım durdu ama alt karnım şiş, arada da bel ağrım oluyor göğüslerimin uçlarında da beyaz noktalar var hamile olma ihtimalim nedir sizce
bazen adetler parçalı veya kesik kesik olabiliyor bu da sizin anlattığınız gibi kısa süren kanama, uzun süren kahverengi lekelenmeye sebep oluyor. mesela benim reglim çok düzenlidir ama rahim yapım polikistik olmaya yatkın olduğu için benim bütün reglilerim sizin tarif ettiğiniz şekilde gerçekleşiyor. sizinki de böyle bir dönem diye düşünüyorum gebelik olma ihtimali pek mümkün değildir o kadar uzun süren adetten sonra. tabii her şeyin doğrusunu Allah bilir ben bildiğimi söylüyorum sadece :) sevgiler..

Back
X