Hamilede olabilirsiniz.benimde gecikmem oluyodu sogan suyu ictikten sonra 2 gune dusmustu gecikmem.mayista bende adet olmadim gecikme olunca tabi ciddiye almadim.taki bi hafta gecene kadar.idrar testi yaptim ertesi gün yine cizgi ikinci gun daha belirginleşti. İdrar testi yapmanizi oneririm.zaten cikar.bendede lekelenme olmustu adet olmam gereken zamanlarda. Umitlendirmek istemem ama.testi yapip bizede haber verirsen iyi olur merak ettim bende.Merhabalar yardimci olur musunuz duzensiz adetim var ama hep 38-40 gunde kesin olurdum gecen ay 50 gun olmadım bu ayda ara ara kasik agrilarim oluyo hala adet olmadim ve dun az bi leke oldu hamile olabilir miyim
Ama hep 1 hafta gecikirdi yaniKan testi yaptırsanız daha iyi olur bence..
Çünkü adet düzensizliği çektiğinizi söylüyorsunuz..
Kan testi yaptırsanız daha iyi olur bence..
Çünkü adet düzensizliği çektiğinizi söylüyorsunuz..
slmm bana yardim olabilir misiniz adetm 3 gün gecikti ve meme ucunda hasasiyet var aceba hamile olabilir miyim :/ ??
Hamilede olabilirsiniz.benimde gecikmem oluyodu sogan suyu ictikten sonra 2 gune dusmustu gecikmem.mayista bende adet olmadim gecikme olunca tabi ciddiye almadim.taki bi hafta gecene kadar.idrar testi yaptim ertesi gün yine cizgi ikinci gun daha belirginleşti. İdrar testi yapmanizi oneririm.zaten cikar.bendede lekelenme olmustu adet olmam gereken zamanlarda. Umitlendirmek istemem ama.testi yapip bizede haber verirsen iyi olur merak ettim bende.
Ben gunde iki defa içtim ac karnina hatta ozamanlar çalışıyordum sabah baya bi zorlandim yaparken ama ben bi sefer 15 gün yaptim çünkü onun pesine vücuttaki iltihaplari falan akitiyo ya onu ictikten sonra bende kil donmesi ciktiSoğan suyunu nasıl yaptınız bende yaptım günde bir defa içtim pek fayda etmedi
Ben gunde iki defa içtim ac karnina hatta ozamanlar çalışıyordum sabah baya bi zorlandim yaparken ama ben bi sefer 15 gün yaptim çünkü onun pesine vücuttaki iltihaplari falan akitiyo ya onu ictikten sonra bende kil donmesi cikti
Iltihaplar akti.aslinda bana iyi geldi ama ben yine bişe cikar diye icmedim.cunku ameliyat yerim duzelmemisti.
Sadece 15 gun yaptim ve adetimde epey bi fayda sagladi.ki ben cok duzensiz oldum d.k hapindan sonra
Bi ay 2gun bi ay 5 gun bi ay 8 gun binayda 2 gun erken oluyodum.bu sekilde vucut denge olusturmustu kendine.ama sogan suyundan sonra 1 yada 2 gun gecikme oldu.hatta hamile kaldigim ay gecikme lerim yine basladi diye pek onemsemedim bi kac gun daha erken ortaya ciksaydi hamilelik esim varikosel ameliyati olmayacakti.hatta ben gece gittiğimde doktorumada dedim soğan suyu ictim ondan sonra duzene girdi diye.bana dedi bu sogan suyu neymiş dedi ya herkes bahsediyo dedibi mucize resmen.bebegim hayirlisiyla olsun. Ben tekrar kullanicam bi sebep icin degil.ama herseye yararli.
Canim seninde baya gecikmis 15gun sonra nerdeyse yeni adet zamanin geldi.benim adet olcakmis gibi agrilarim hep vardi.benim dollenmem adetten sonra yikaninca olmus.22 nisan son adetim 26 nisanda bebisimiz olmuş tamda benim dogum gunumdu o geceBende çalışıyorum o yüzden fazla fırsat bulup icemedim bu ay da hala adet olmadim Uc gündür kasiklarim ağrıyor ara ara
Bilmiyorum ya şimdi onceki ayda kac günde adet oldugumu hesapladim hep 38-41 gunde olmuşum bu ay da bugum tam 40 gun oldu sadece gecen ay 50 gunde olmusum ilk defaCanim seninde baya gecikmis 15gun sonra nerdeyse yeni adet zamanin geldi.benim adet olcakmis gibi agrilarim hep vardi.benim dollenmem adetten sonra yikaninca olmus.22 nisan son adetim 26 nisanda bebisimiz olmuş tamda benim dogum gunumdu o gece
Allahimin bize hediyesi meleğim. Benimde bi hafta gecikmem oldu ama normalde duzensiz olunca insan yapmaya korkuyo.benim karin agrim adetim bittikten 10 gun sonra basladi normalde zamaninda agrir.ama sürekli agridi bu ay kasik agrilarimda ayni sekilde vardi.taaki bebek keseye yerlesene kadar.gogusumdede oyle aman aman belirtide yoktu.sadece ucu hafif aciyodu.sen bi idrar testi alip yapsana bende merak ettim
Bilmiyorum ya şimdi onceki ayda kac günde adet oldugumu hesapladim hep 38-41 gunde olmuşum bu ay da bugum tam 40 gun oldu sadece gecen ay 50 gunde olmusum ilk defa
Sebeepsiz gecikmeler için vücut bebek istiyor arıyor derler korkma hayırlı ve sağlıklı bi bebişin olur inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen eger adet olursan mutlaka 3.gunde sogan suyuna gunde iki olmak sartiyla basla bi 15 gün erken kalk yap ben faydasi ni gördüm belki sendede ise yarar.en azindan duzene girer belli bi gecikme yasarsin.sabahlari zor oluyo biliyorum calisan icin ama mutlaka faydasini görürsünBilmiyorum ya şimdi onceki ayda kac günde adet oldugumu hesapladim hep 38-41 gunde olmuşum bu ay da bugum tam 40 gun oldu sadece gecen ay 50 gunde olmusum ilk defa
Sen eger adet olursan mutlaka 3.gunde sogan suyuna gunde iki olmak sartiyla basla bi 15 gün erken kalk yap ben faydasi ni gördüm belki sendede ise yarar.en azindan duzene girer belli bi gecikme yasarsin.sabahlari zor oluyo biliyorum calisan icin ama mutlaka faydasini görürsün
Duzenli miydi sizin adetiniz[/QUOTE evettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?