Hamile olabilirim

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
572
161
18
24
Kızlar ben galiba hamile olabilirim bugün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah ve kasık ağrısı adet oldum sandım ama olmadım Şuan ağrım yok ama sabah çok fazlaydı ve 3 gündür de testlerim böyle çıkıyor ovi eşim gelir gelmez kan vermeye gidicem siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_2442.webp
    IMG_2442.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar ben galiba hamile olabilirim bugün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah ve kasık ağrısı adet oldum sandım ama olmadım Şuan ağrım yok ama sabah çok fazlaydı ve 3 gündür de testlerim böyle çıkıyor ovi eşim gelir gelmez kan vermeye gidicem siz ne düşünüyorsunuz
??

Gayet pozitif gibi görünüyor galibasi kalmamış gibi 😊 kan ver de net olsun, hayırlısı olsun inşallah

Öncelikle teşekkür ederim ama bu gebelik testi değil Ovulasyon testi ☺️
Olabilir ovulasyon testi yumurtlama döneminden sonra pozitif çıkıyorsa gebelik gösteriyor bende denemiştim hem normal testle hem ovu. ile yaptım, eşim yanlış test almıştı pozitif çıkıyor

selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.🙏

Back
X