Hamile olabilirmiyim acaba ????

ylzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
25
1
16
Bursa
Öncelikle kızlar hepinize hayırlı akşamlar.
8aylık evliyim 4-5aydır korunmuyoruz ama şuana kadar herangibişey yok :(
son 4 aydır adetim ortalama 32-34gün sürüyor.
en son 26 ocata regl oldum.
7şubatta akıntım biraz koyu ve yapışkansı gibi geldi ve hemen çalışmalara başladık yumurtlama oluyordur diye.
18şubatta göğüslerim ağırmaya başladı ve şuan hala ağrıyorlar arada belimde ağrıyor hasta olucakmışım gibi.
normalde 2-3martta regl olmam lazım en son regl günüme göre.
Peki bu belirtilerde neyin nesi acaba?
az da olsa hamilelik ihtimalim varmıdır ? yada bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? ne yapmam lazım.

Öncelikle kızlar hepinize hayırlı akşamlar.
8aylık evliyim 4-5aydır korunmuyoruz ama şuana kadar herangibişey yok :(
son 4 aydır adetim ortalama 32-34gün sürüyor.
en son 26 ocata regl oldum.
7şubatta akıntım biraz koyu ve yapışkansı gibi geldi ve hemen çalışmalara başladık yumurtlama oluyordur diye.
18şubatta göğüslerim ağırmaya başladı ve şuan hala ağrıyorlar arada belimde ağrıyor hasta olucakmışım gibi.
normalde 2-3martta regl olmam lazım en son regl günüme göre.
Peki bu belirtilerde neyin nesi acaba?
az da olsa hamilelik ihtimalim varmıdır ? yada bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? ne yapmam lazım.

tabiki hamililelik ihtimalin var ama daha cok erken sen sımdıden dusunursen o 10 gun gecmez olur sana
dusunmemek elde degıl bılıyorum bende hep varmı dıyordum ama son haftaya kadar kendımı hıc dınlemedım
ıns sendede vardır rabbım dualarını bos cevırmez

Daha cok erken,10gun gecmez olur derken neyı kastettınız acaba? Bu konularda acemıyım terımlerı anlamıyorum tam :-(

Daha cok erken,10gun gecmez olur derken neyı kastettınız acaba? Bu konularda acemıyım terımlerı anlamıyorum tam :-( yada tutmazsa ne yaparım nereye gıderım bılmıyorum.ama rabbıme dua edıyorum hep ınsallah bızede napıbeder dıye.

bu ay eger hamıle kalmazsan canım ve ıstıyorsanız bebek.ınternetten yumurtlama tarıhını hesapla ovulasyon hesaplama yaz cıkar.orda cıkan tarıhler senın yumurtlama gunlerıne denk gelıyo yazan gunler arasında 2 gunde bır ılıskıye gırersen sansın yuksek olur hamıleleık konusunada gelınce bız bayanlar ıstedıgımız seye yorarız bılırsın her bayanın hamılelık belırtısı aynı olmaz belkıde adetın yaklasıyor ondan olabılır goguslerın tabıkı hamılede olmus olabılırsın sabırla bekle stres sıkıntının hamılelıgı olumsuz etkıledıgını ve stres sıkıntı halınde daha zor hamıle kalacagını unutma o yuzden akısına bırak :) ve tabıkıde boool bol dua et.inşallah Rabbim evlat nsip eder sizlere :)):34::34::34::34::34:

bu ay eger hamıle kalmazsan canım ve ıstıyorsanız bebek.ınternetten yumurtlama tarıhını hesapla ovulasyon hesaplama yaz cıkar.orda cıkan tarıhler senın yumurtlama gunlerıne denk gelıyo yazan gunler arasında 2 gunde bır ılıskıye gırersen sansın yuksek olur hamıleleık konusunada gelınce bız bayanlar ıstedıgımız seye yorarız bılırsın her bayanın hamılelık belırtısı aynı olmaz belkıde adetın yaklasıyor ondan olabılır goguslerın tabıkı hamılede olmus olabılırsın sabırla bekle stres sıkıntının hamılelıgı olumsuz etkıledıgını ve stres sıkıntı halınde daha zor hamıle kalacagını unutma o yuzden akısına bırak :) ve tabıkıde boool bol dua et.inşallah Rabbim evlat nsip eder sizlere :)):34::34::34::34::34:

Öncelikle teşekkürler. walla bugun ayın 24ü,ve ben 18inden beri acayip bi görüs ağrısı çekiyorum.neredeyse yürürken bile acıyor son iki gündür. hasta olacağım zamanlar 2gün ağrır sonra belime vurur ve hasta olurdum. ama bu çok uzun sürdü 6gündür göğüs ağrısı.
ovulasyon testi bile aldım hergün sabah akşam test yaptım ama daha 2 çizgiyide kopkoyu hiç olmadı.sonra eşime denedik erkek olduğu halde onda da aynı çıktı :) ikinci çizgi koyuya yakındı. beklemekten başka çarem yok sanırım.test yapmak içinde erken zaten. baska bişey olmasın diye çok korkuyorum kadın hastalıkları falan.

Daha cok erken,10gun gecmez olur derken neyı kastettınız acaba? Bu konularda acemıyım terımlerı anlamıyorum tam :-( yada tutmazsa ne yaparım nereye gıderım bılmıyorum.ama rabbıme dua edıyorum hep ınsallah bızede napıbeder dıye.

tutmazsa bıdahakı ay denersın cnm ama ınsallah tutmustur nıe bu kadar kotu dusunuyorsun

tutmazsa bıdahakı ay denersın cnm ama ınsallah tutmustur nıe bu kadar kotu dusunuyorsun

Bilmiyorum ki sanki hep içimde benim çocuğum olmayacakmış gibi bir his var :( 4aydırda sürekli 1gün arayla deniyoruz ama hala birşey olmadı. evlendikten 1hafta sonra doktora gitmiştim yumurtalıklarım sağlammış kamerayla bakmıştı. şimdi de 4aydır olmayınca acaba benmi yumurtamıyorum diyorum yoksa eşimin spermlerimi yetersiz kalıyor diyorum.

Bilmiyorum ki sanki hep içimde benim çocuğum olmayacakmış gibi bir his var :( 4aydırda sürekli 1gün arayla deniyoruz ama hala birşey olmadı. evlendikten 1hafta sonra doktora gitmiştim yumurtalıklarım sağlammış kamerayla bakmıştı. şimdi de 4aydır olmayınca acaba benmi yumurtamıyorum diyorum yoksa eşimin spermlerimi yetersiz kalıyor diyorum.

Canım aynı bende senin durumundayım. 4.cü ayım. Adetim 6 gün geçti. test yaptım bişi çıkmadı. Yani sadece benim gördüğüm tel gibi bir çizgi çıktı :(((

O kadar gecikmeye çıkardı diyo herkes.

Bende çok üzgünüm bu aralar dokunsan aglıcam.:5::5::5::5::5:

Canım aynı bende senin durumundayım. 4.cü ayım. Adetim 6 gün geçti. test yaptım bişi çıkmadı. Yani sadece benim gördüğüm tel gibi bir çizgi çıktı :(((

O kadar gecikmeye çıkardı diyo herkes.

Bende çok üzgünüm bu aralar dokunsan aglıcam.:5::5::5::5::5:

Bende aynı şekilde ya kime baksam hamile yada çocuğunu almış eline onları gördükçe kendimi çok kötü hissediyorum. bu aysa hiç anlamadım ne oluyor adet olucak gibiyim ama ayın 18 inden beri göğüslerim ağrıyor ve çok şiştiler,hastalığıma daha var ama bu ağrılar bukadar uzun sürmüyordu.göğüs ağrısı olduktan 2-3gün sonra hasta oluyordum. heveslenmekte istemiyorum çünkü ozaman daha kötü oluyorum ama düşünmemekte elde değil ki:(

Hala göğüslerim ağrıyor ve hala şişler.bazen ağrısı azalıyor ertesi gün gene aynı çoğalıyor.

E artık kan testi yaptırsana varsa çıkar hatta ıdrar testinde de %80 çıkar varsa'bu var mi yok mu insanı mahvediyor test yap yoksa bile o kadar rahatlıyorsun ki anlatamam

Kızlar merhaba bende neredeyse 6 aylık evliyim , adetim her zaman nokta atışı olmuştur belirtiside bel ve baş ağrısıdır yıllardır böyle hiç gecikmez benim ilk defa gecikti , 7 gün olacak sizce hamile olma ihtimalim varmı?

hasta oldum ama bugun tekrar göüslerim şişti ve yine ağrıyorlar.ne oluyor anlamış değilim.

Back
X