Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer gönlün istiyorsa inşallah hamilesinizdir çünkü ben ilk ay sürekli halsiz ve uyku halindeydim.. ama diğer seçenekte bahar yorgunluğu olabilir :) adet gününüzü beklemenizi tavsiye ederim. 1- 2 gün bekleyip test yapın
ben iki aydır korunmuyorum bilmiyorum acaba psikolojik olarak kendimmi bu duruma neden oluyorum...inşlh hamileyimdir çok istiyorum artık..siz kaç aydır düşünüyorsunuz...
ben iki aydır korunmuyorum bilmiyorum acaba psikolojik olarak kendimmi bu duruma neden oluyorum...inşlh hamileyimdir çok istiyorum artık..siz kaç aydır düşünüyorsunuz...
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. o gün bugündür hamile kalmak için bekliyorum.
ilk hamile kaldığımda uykudan başımı bile kaldıramıyordum. temizlik yaparken dinleneyim diye oturunca uyuyakalmıştım saatlerce.
inşallah hamilesindir. birçok belirtisi de var .
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. o gün bugündür hamile kalmak için bekliyorum.
ilk hamile kaldığımda uykudan başımı bile kaldıramıyordum. temizlik yaparken dinleneyim diye oturunca uyuyakalmıştım saatlerce.
inşallah hamilesindir. birçok belirtisi de var .
aaaa üzüldüm. inşlh hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz.bende iki yıllık evliyim fakat daha yeni bebk düşünüyorum bakalım ne olacak merakla bekliyorum..