hamile olabilirmiyim acaba....

melekkkkkk

mutlu son....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.968
24
108
Malatya
arkadaşlar kendimi hasta yorgun halsiz hissediyorum vücudumda yanıyo resmen...acaba hamile olabilirmiyim yoksa üşütmüşmüyümdür.hamileliğinde böyle olan varmı acaba...

arkadaşlar kendimi hasta yorgun halsiz hissediyorum vücudumda yanıyo resmen...acaba hamile olabilirmiyim yoksa üşütmüşmüyümdür.hamileliğinde böyle olan varmı acaba...

mevsimsel de olabilir bahar ayları böyle oluyor
bizde her ay ne belirtiler çıkıyor ama yinede fosss çıkıyor .
umarım hamilesindir :)

Bu konuda her ikiside olabilir hamile olman için kesin bir cevap veremem. Eğer sende emin değilsen hamilelik testi yap.

eğer gönlün istiyorsa inşallah hamilesinizdir çünkü ben ilk ay sürekli halsiz ve uyku halindeydim.. ama diğer seçenekte bahar yorgunluğu olabilir :) adet gününüzü beklemenizi tavsiye ederim. 1- 2 gün bekleyip test yapın ;)

mevsimsel de olabilir bahar ayları böyle oluyor
bizde her ay ne belirtiler çıkıyor ama yinede fosss çıkıyor .
umarım hamilesindir :)

ben iki aydır korunmuyorum bilmiyorum acaba psikolojik olarak kendimmi bu duruma neden oluyorum...inşlh hamileyimdir çok istiyorum artık..siz kaç aydır düşünüyorsunuz...

ben iki aydır korunmuyorum bilmiyorum acaba psikolojik olarak kendimmi bu duruma neden oluyorum...inşlh hamileyimdir çok istiyorum artık..siz kaç aydır düşünüyorsunuz...

yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. o gün bugündür hamile kalmak için bekliyorum.
ilk hamile kaldığımda uykudan başımı bile kaldıramıyordum. temizlik yaparken dinleneyim diye oturunca uyuyakalmıştım saatlerce.
inşallah hamilesindir. birçok belirtisi de var .

yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. o gün bugündür hamile kalmak için bekliyorum.
ilk hamile kaldığımda uykudan başımı bile kaldıramıyordum. temizlik yaparken dinleneyim diye oturunca uyuyakalmıştım saatlerce.
inşallah hamilesindir. birçok belirtisi de var .

aaaa üzüldüm. inşlh hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz.bende iki yıllık evliyim fakat daha yeni bebk düşünüyorum bakalım ne olacak merakla bekliyorum..

Back
X