hamile olabilirmiyim allah rizasi ıcın bakın:(

Evli degilim daha :D ama diane 35 kullaniyorum 2 senedir..polikistik over var yani tabii ilerisini bilemeyecegim ama hamile kalmam benim de zor olacak gibi. Insan ister istemez geriliyor. Kadin olmak cok zor :(
dıane hangı ılac ilk defa duydm işallah ilerde anne olursunuz

Slm bayanlar benım her ay adetım duzenlidir bu ay adet oldum ama 3 gun kanama surdu ılk gun siyah pıhtılı geldi dıger ıkı gun pembe geldi sonra ıkı gun camur gıbı akıntım oldu doktora gıttım hormon testı tuttu ben gebelik testıde ıstedım ustune gorme olmustur dıye sonuc 0.100 negatıf hamile degılım ama 10 gun gectı uzerınden iki gun once iccamaşirima baktim afedersınız bol koyu sapsari akıntı ondan sonra hep beyaz krem gibi akinti ama cok asiri yogun ama kokosuz rahatsiz edici yogunlukta bende acaba hamile olabilirmiyim dıye dusundum daha adetıme cok var ama erken donlenme olabilirmi sabahtan bas donmesi mide bulantisi yasiyorm biliyorum bunlar piskolojı olabilir bide kıstım vardi yok oldu sızce kısten dolayimi adetim duzensızleşti ama adetliyken kistimn yok oldugunu doktor gordu kusura bakmayn cok uzun oldu
pihtili akintilar adet oluyo cnm onu gectim hemen yumurtlasan bile bukadr erken belirti olmaz yani dollenme ve yerlesme sureside var cnm

Benimde degerler 0.100 yumurtalamaya bagli adeteen hemen once yumurtlama olursa adetten sonra belli olur ama adet biter bitmez yumurtlama olursa erken dönlenme olur hemen kan testınde cıkar bazilarinda erkem gec donlenme oluyormş bende erken donlenmeden supheleniyorum kendım icin ama pıskolojik olabilir kendimizi kaptırmamamiz gerek ama elde degl dımı:KK43:
Öyle bi kaptırıyoruz ki günlerdir burda gebelikle ilgili kim ne demiş hepsini ezberledim. Bir umut ışığı arıyorum. Var mı ki yok mu ki. Eşime de bi şey anlatamıyorum. Umutlanır da hayal kırıklığına uğrar diye

Benimde degerler 0.100 yumurtalamaya bagli adeteen hemen once yumurtlama olursa adetten sonra belli olur ama adet biter bitmez yumurtlama olursa erken dönlenme olur hemen kan testınde cıkar bazilarinda erkem gec donlenme oluyormş bende erken donlenmeden supheleniyorum kendım icin ama pıskolojik olabilir kendimizi kaptırmamamiz gerek ama elde degl dımı:KK43:
Çok anlamadım erken ve geç döllenmeyi. Ama ben 27 mayısta doktora gitti. Yumurtamı gösterdi. Meğer yumurtluyormuşum. O gece korunmadık. Ertesi gün de. Bugün 4 haziran. Adetim 8 haziranda. Bugün beta negatif. :(

Çok anlamadım erken ve geç döllenmeyi. Ama ben 27 mayısta doktora gitti. Yumurtamı gösterdi. Meğer yumurtluyormuşum. O gece korunmadık. Ertesi gün de. Bugün 4 haziran. Adetim 8 haziranda. Bugün beta negatif. :KK43:
Akıntın için mutlaka kontrole git. İhmal etme. Hormondan bi şey çıktı mı

Benm hormanlar guzel cıktı sadece guatr sonucu dusuk cıktı

Back
X