Hamile olabilirmiyim.Cok yalniz cok kotu hisler icindeyim

Hepinizin kalbi kotu sizi Allaha havale edyrm
Kime neyi havale ediyorsun güzelim.İnternete girmesini bilen,kadın doğumcuya gidip ultrasonla baktırıp,doktora bahane olarak kisti bilip söyleyen,hamile kalma durumları nasıl olur bilemeyecek öyle mi?Hem de bu yaşta.Hee bir dağ köyünde yaşasan interneti şunu bunu bilmesen yine hadi diyeceğim ama o bile imkansız.Yazarsın google amcaya hamilelik hangi durumlarda olur diye,alırsın cevabını.
Bu arada ıslak mendil el mel...sanırım dışarıda arabada filan oldu bu durum.Bence tarzınıı değiştir.Madem psikolojin çok etkileniyor,bunalıma giriyorsun ne diye kalkışıyorsun bu işlere.

Çünkü ben elimi saçıma sürmüştüm sonradan aklıma geldi o an fark etmedim saçımdan elime bulaştığını düşündüm.Anlamıyosunuz tek derdiniz insanlarla eğlenmek umarım hiç bi yakınınızı böle kötü bi psikolojiye düşmez.Ben sizin gibi kötü kalpli değilim.YAzmayn artık.
Türk televizyon tarihinin en kiytirik filmi olan incir recelini daha gecen gun seyrettim. Prezervatiften habersiz iki aşığın konusunu anlatıyordu.
Bunlardan daha cahili yoktur sandiydim..

Tmm yeterince dalga geçtiyseniz yettimi hepinize.Ben araltırmadımmı sanıyosunuz bilemdiğim herşeyi sırf bu paranoyam vicdanım yuznden araştırdım öğrendim.Ama bu öle bir ruh haline sokuyoki insanı olmuyck sey seni buluck sanıyosun.Ben bunları sürekli yaşayn biri olsam bu aptal paniği neden yapıyım neden burda sizin aşağılama riskinizi göze alıp soruyum.İnsanlar birbirilerinin kötülüğünü arar dalga geçer olmuş bunu hesap edemedim.Artık yazmayın konumun kapatılmasını istedim görmeyin yazmayın

Türk televizyon tarihinin en kiytirik filmi olan incir recelini daha gecen gun seyrettim. Prezervatiften habersiz iki aşığın konusunu anlatıyordu.
Bunlardan daha cahili yoktur sandiydim..

:KK70::KK70::KK70:
Bu filmden tek etkilenmeyen ben miyim diye düşünüyordum yalnız değilmişim :p

Mrb bu problmimi yazarken belki bir cogunuz beni yargiliyck ama once sunu belirtmk istiyorum.Ben basit biri degilim..
Asla bir iliski gibi bir durum falan yasamadim.Onunla cinsel hic bi yakinlik yasamadim.Sadece cinsel organina dokunmam nedeniyle elime birz sperm bulasti elimi islak mendille sildim.Aradan 40-45 dk gecti eve geldim unutup elimi vajinama surdum istem disi kasidim.Sonra ya dedim elimi iyice silemedysem stres yaptim.Bu olaydan sonra 2 kere regl oldum.Sonra icimin rahatlamasi icin olaydan 50 gun sonra ve 62 gun sonra karindan ultrasona girdim doktora gebelik varmi diyemedm kist yada bi sorun varmi dedim yumurtaliklr temz bi sorun yok dedi.Dun 3.reglimi olmam gerekiyodu olm regl belirtileri var ama kanama yok.Psikolojm bozuk zaten iliskmi bitirdm.Yani sizce hamilelik mumkunmu lutfen yargilamayin ben bu tarz biri degilim.Sadece su an psikolojk olarak tukendm aklimdan bi an cikmiyo.

hayatım seni kınamıyorum sakın yanlış anlama herkes hata yapar hatasız kul olmaz.
ama şuna dayanamıyorum. hamile nasıl kalınır diye bize sormadan araştırsan hem öğrenmiş olursun nasıl kalındığını hem de hamile olmadığını anlarsın biraz bilgi edinmiş olursun. bu Google neden var bence herkesin bakış açısı farklı tabi ki de aradığın siteleri bulmak değil sadece bilgi yüklü bir metot. bilgi insanın cahilliğini gidermenin tek ilacı cahillikse başlı başına derttt

cinsellik yaşamadım diyip elini adamın cinsel organını dokunduğun için değil bundan hamile kalırmıyım diye cahilce bir soru sordugun için yargıladım... Bu devirde bu zihniyetin yada bizle dalga geçme niyetin de oldugun için yargıladım...

Gidip kendinzie eğlencek başka şeyler bilin ama şunu asla unutmayın.Kınadığınız hiç bir şeyi yaşmadan ölmezsiniz...Ve artık yazmayın lütfen...
Aha bi konuda bu söylenmese şaşarım zaten. Şimdi ben de kocamın spermini elime bulaştırıp hamile kalacağım. Yandıkkk...:KK57:

Back
X