- 15 Kasım 2017
- 208
- 40
- 13
- 30
Gözün aydın canımm.Rabbım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah[/QUOTE
Amin amin inşallah rabbim herkese nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımm.Rabbım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah[/QUOTE
Amin amin inşallah rabbim herkese nasip etsin![]()
Ne mercimegi 5 6 haftalikken bile ancak mercimek oluyor :)) Hayirli olsun Allah daim etsin.bende çok şükür rabbime sonsuz şükürler olsun kan değerlerim iyiymiş çok şükür ya rüya gibi mercimek ozman benim ki daha küçük se
Ne mercimegi 5 6 haftalikken bile ancak mercimek oluyor :)) Hayirli olsun Allah daim etsin.
Adi ne ?olsun ben onu ole seviyom
bide vitamin vermiş bana doktor hap şeklinde ama üzerinde ilaç değildir yazıyo
![]()
Adi ne ?
Folik asit canim 3 ay önemliFolattro
Folik asit canim 3 ay önemli
Dr a gidip keseyi gorunce tam kan sayimi yaptirin kan degerlerinize baktirin .Zaten d vit demir kan ilaci hepsini veriyorlar ihtiyaca gore .Folik asit bebegin beyin gelisimi ve sinir sistemi icin onemli.Bende d vitamini eksikti bide ne ise yaroyo ki
Dr a gidip keseyi gorunce tam kan sayimi yaptirin kan degerlerinize baktirin .Zaten d vit demir kan ilaci hepsini veriyorlar ihtiyaca gore .Folik asit bebegin beyin gelisimi ve sinir sistemi icin onemli.
Kafana bir sey takilirsa etiket yapip sorabilirsin.Ya bak bi bilgi daha çok teşekkür ederim
Kafana bir sey takilirsa etiket yapip sorabilirsin.
canim gozun aydin tebrik ederim insallah sag salim alirsin kucagina rabbim bize de nasip etsin insallahh