hamile olabilirmiyim ?

cikolatask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
17
3
29
Adetim 15 gun gecti 5 gun arayla kan testi yaptirdim once 0.100 cikti sonra 1.14 cikti yine 5 gun olucak ama yaptirmaya korkuyorum negatif gormekten yine. Doktora tarlusal adet sokturucu vermisti kullandim bitti hala olmadim adet gogus agrim var asiri nerdeyse 10 gundur ara ara karin agrisi sizce napim beklim mi bide cok uykum geliyo

Geç döllenme falanmı acaba bilemedim ama inşallaaahh hamilesindir canım inşallahh.

Dostinex vermisti doktor bide prolaktin yuksekligi icin icinde sadece 2 adet hap vardi bi hafta arayla teker teker ic dedi
prolaktin yüksekliği geç yumurtlama geç adet olma yapıyor kendimden biliyorum dostinex kullandığın ay düzenli adet görmeye başlarsın prolaktinin yada dostinex ilacının etki yapacğını zannetmiyorum. benim değer 53tü kullandığım ay 17e düşmüştü 30günde hasta oldum yine.

Canim zamaninda bende ayni durumla karsi karsiya kaldim tarlusal kullandim bitti gelen giden yok. Doktoru aradim ilac bitti ben regl olmadim diye 5 gün olmustu bide ilac biteli. Ilac bittiginde 10 gun icinde olursun dedi. Dedigi gibi de oldu ilac bitti 6.gun regl olmustum. Sonra kk ay yine gecikmisti hiic takmadim sonra kendiliginden regl oldum sonra duzene girdim canim merak etme olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…