Hamile olabilirmiyim?

nslhnnslhan

Anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
24
36
38
Kizlar her ayin 22 snde adet oluyordum fakat ovulasyon gunumde esimle birlikde oldum ve ayin 16 snde pembe seklinde az bir kanamam oldu doktora gidim korkulacak bsy yok dedi kan testi yapdi hamile olmadimi ogrendim ve 18 adet olmusum gbi kanamam var sizce hamile olabilirmiyim siskinligim var gogus ucu hassastym var hamile olablrmiyim yumurtalarm catladi icin kanamam oldugunu ogrendim arastrmalarda eger hamile olabilirsem kacnci gun test yapdirmam gerek

Canım bilmiyorum ama o zaman bi kaç gün sonra kan testi yaptır yine inşaallah hamilesindir

Peki bu kanamalarin sebebi ne adet gunume 4 gun kaldi smdi adet oluyosam erken olmuyosam neden ni kanamalar kafayi yiycem bir turlu bulamadm sebebini sen hc boyle brsey yasadn mi canm ya

Peki bu kanamalarin sebebi ne adet gunume 4 gun kaldi smdi adet oluyosam erken olmuyosam neden ni kanamalar kafayi yiycem bir turlu bulamadm sebebini sen hc boyle brsey yasadn mi canm ya
Canım benim ara lekelenme hep olur doktorumla geçen gün konuştuk ama çok yoğun olmaz kahve akıntı oluyor benim yumurta çatladığında oluyormuş
Bide eşimle biraz yoğun çalışma yaptığımızda oluyor o zamanda tahriş oluyormuş
Doktoruna gidip sormayı denesen kontrol etsin

Kızlar iyi akşamlar hayırlı cumalar. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???

Kızlar iyi akşamlar hayırlı cumalar. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???

E canm normalde günün hiç.şaşmaz ve 5 gün geçiyosa hamilesindir öle çok elle tutulur belirti olmayabilir bu herkste farklıdır umarım allahım hayırlı bir ewlat nasio eder inş

Çok teşekkürler canım adam akılı bi siz yorum yaptınız çok saolun, İnşallahh bakalım korkuyorum test yapmaya Allah gönlümüze göre versin inşallah

Çok teşekkürler canım adam akılı bi siz yorum yaptınız çok saolun, İnşallahh bakalım korkuyorum test yapmaya Allah gönlümüze göre versin inşallah

Aminnn canm inş güzel haberlerini bekliyorum allahım gönlüne göre wersin dua edicem allahım kabul ederse

Çokkk saolll canım çok istiyorum bakalım allahım inşallah bu sefer nasip etmiştir, teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun hayırlı geceler

Hasta oldum kızlar, :( şimdide hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bıktım artık sürekli umuda kapılıp hayal kırıklığına uğramaktan, bide kimse seni anlamayınca daha çok gıcık oluyorum yine hayal kırıklığı :(

Canim çok heveslenme isdersen inan bnde senin durumundayim hamile kalma anne olmak isdiiyorum takvimler indirdim sogan kuru yapmaya basliyorum biraz bekle diycem cok zor ama umitlenmeden bekle test yapdirim hamile olmadini anladin zamanki o aciyi bildim icin bekle hayrlisysa eger rabim onu hayrli bi vakidde sana verir

Birtek senin yaşadığını yaşıyanlar bilir Zaten canım, çok üzgünüm bu sefer acaba mı diye çok düşündüm ama maalesef :( benim prolaktinim yüksek olduğu için herkez hamile kalman imkansiz diyorlar bu sefer böyle olunca çok umutlandım :(

Ya o akdar umitlsizlige kapilma isdersen imkansiz die birsey yok hayrli vakidde gelsin isn veren allah vermiosa bile vardir bi bildigi bnde 15 gun gecikdi saglik ocagina gidip test yapdirdim yok deyince cok uzulmusdum heveslenmeden beklemeye cals ins hamilesindir ins sogan kuru yapmayi denedin mi hic

Biliyorum canım ufak bi kan geldi adet başlangıcı gibi adet oldum genelde öyle gelir, evet denedim ama çok fazla denemedim canım açıkcası ben ocak da gittim dk a o zaman öğrendim dk ilaç verdi 2 ay sonra gel dedi 5 ay geçti hala gidemedim bazı durumlardan dolayı

Back
X