Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bu degere gore hamilesin ama daha cok yeni 2 gunde bir kan testinde 2 kati artis olmasi lazim insallah saglikla ilerlerKızlar beta değerim 19,2 çıktı. Hamilemiyim. Hamileysem bile ne kadarlık meraktan öleceğim. Af buyrun yardımınıza ihtiyacım var
İnşallah çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsunHayırlı olsun bu degere gore hamilesin ama daha cok yeni 2 gunde bir kan testinde 2 kati artis olmasi lazim insallah saglikla ilerler
Eger saglikli bir gebelikse cok yeni hayirli olsun.Kızlar beta değerim 19,2 çıktı. Hamilemiyim. Hamileysem bile ne kadarlık meraktan öleceğim. Af buyrun yardımınıza ihtiyacım var
Kızlar beta değerim 19,2 çıktı. Hamilemiyim. Hamileysem bile ne kadarlık meraktan öleceğim. Af buyrun yardımınıza ihtiyacım var
Yok hayır salı gününe randevu aldım. En azından adetime 1 gün kala doktora görüneyim dedim. Salı’ya kadar sabredeceğim. Fakat karnımda ve kasıklarımda ağrı varEvet canım hamilesin, inşallah sağlıklı bir gebeliktirDoktorla görüştün mü?
Anladım canım. Randevuna gittiğinde doktor tekrar kan testi isteyecektir muhtemelen. Sağlıklı bir artış olmuş mu belli olur zaten. Allah gönlüne göre versinYok hayır salı gününe randevu aldım. En azından adetime 1 gün kala doktora görüneyim dedim. Salı’ya kadar sabredeceğim. Fakat karnımda ve kasıklarımda ağrı var
Amin canım inşallah hepimizin. En hayırlı zamandaAnladım canım. Randevuna gittiğinde doktor tekrar kan testi isteyecektir muhtemelen. Sağlıklı bir artış olmuş mu belli olur zaten. Allah gönlüne göre versin