Hamile olabilirmiyim?

Aysebkr1258

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
116
92
13
29
kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ama olmadı bundan 2 ay önce doktora gittik eşime sperm testi yaptılar sonuçları çok güzel çıktı bende bu ay ki adetimden sonra rahim filmi çektiricektim
Ama bu ay beklenmedik bir durumla karşılaştım Adetim 6 gün gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif görmek istemiyorum göğüslerimde ağrı var 10 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce hamile olabilirmiyim ? 2 sene sonra tedavisiz olabilir mi acaba ümitlenmek istemiyorum

Evet olabilir neden olmasin?herkes tedaviyle hamile kalmıyor. Insallah rahim filmine falan gerek kalmaz ve bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir. Psikolojikte olabilir. Allah herkesin gonlune gore versin. Insallah.
Amin şaklamak teşekkür ederim adetlerim genelde hep düzenliydi bu ay böyle oldu

Ayy bizi de haberdar et :)) ben adet olacağım gün yapmıştım benim de tarihlerim hic şaşmazdı çünkü. Nasıl dayandınız o kadar inşallah hamilesinizdir:)

Ayy bizi de haberdar et :)) ben adet olacağım gün yapmıştım benim de tarihlerim hic şaşmazdı çünkü. Nasıl dayandınız o kadar inşallah hamilesinizdir:)
Dayandım çünkü her an adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor hala da öyle erkenden ümitlenip sevinmek istemedim bekleyebildiğim kadar beklicem dedim kendi kendime yarın sabah yapıcam artık bakalım :)

Konuyu açarken ne dememizi bekliyorsunuz. Hımm hamilesin mi diyeceğiz.
Allah Gönlünüze göre versin. İnşallah hamilesinizdir.

Şimdi hamile misiniz bilmiyorum ama rahim filminden sonra tedavi falan olmadan hamile kalan en az 10 KK kadını biliyorum :)
Umarım hamilesinizdir. Bence nöbetçi eczane arayın.

Back
X