Hamile olabilirmiyim?

kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ama olmadı bundan 2 ay önce doktora gittik eşime sperm testi yaptılar sonuçları çok güzel çıktı bende bu ay ki adetimden sonra rahim filmi çektiricektim
Ama bu ay beklenmedik bir durumla karşılaştım Adetim 6 gün gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif görmek istemiyorum göğüslerimde ağrı var 10 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce hamile olabilirmiyim ? 2 sene sonra tedavisiz olabilir mi acaba ümitlenmek istemiyorum
canım Doktor rahim filmi istedi ya başka bi sorun gördü mü

Mrb arkadaşlar konu acamadim bi turlu yardımcı olur musunuz adete 2gun kala kahverengi akıntı geldi az az bugünde yani adete 1gun kala pembe lekelenme oldu hamile olabilir miym ve ne zaman test yapsam çıkar

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim bitane kizim var 4 yasinda ..ikinci dusunduk tam 7 ay oldu basarisiz olduk ..benim adet tarihim kasim 29 ve benden tam adet gunumde iki damla pembe kan geldi snra kahverengi akintim oldu ve bu birgun surdu .ikinci gun ise krem seklinde akintim gelmeye basladi halada devam ediyo bugun 4 gun hic kan faln gelmedi kasiklarimda belimde agrilar var test yapmaya korkuyom negatif cikacak diye cok istiyorum ikinciye cocuk sahibi olmayi sizce hamileyimmi acaba aranizda bu durumda olupta hamile kaln varmii

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim bitane kizim var 4 yasinda ..ikinci dusunduk tam 7 ay oldu basarisiz olduk ..benim adet tarihim kasim 29 ve benden tam adet gunumde iki damla pembe kan geldi snra kahverengi akintim oldu ve bu birgun surdu .ikinci gun ise krem seklinde akintim gelmeye basladi halada devam ediyo bugun 4 gun hic kan faln gelmedi kasiklarimda belimde agrilar var test yapmaya korkuyom negatif cikacak diye cok istiyorum ikinciye cocuk sahibi olmayi sizce hamileyimmi acaba aranizda bu durumda olupta hamile kaln varmii
Gününüz baya geçmiş yaptınız mı test yada adet oldunuz mu

Back
X