HAMİLE OLABİLİRMİYİM?

yenievlibirhatun

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
24
2
6
36
Merhaba kızlar daha önce konuşmalarınızı ilgiyle takip ediyordum bugun üye olmak nasip oldu. yeni evliyiz. son adet başlangıcım 11 agustos tu 7 eylül adet günümdü fakat adet olmadım aksam kahverengi bir akıntı geldi sadece . bugunde 1 kez akıntı geldi yine kahverengi. 10 gündür kasıklarımda agrılar var ve kramp oluyor. ayrıca bel agrısıda mevcut . yumurtlama günlerini degerlendirmiştik eşimle . Sizce hamile olabilirmiyim?

Merhaba bendede ayni durum var adetimin zamani gecti ve kahve reng akintim oluyor henuz test yapmadim sizde durum ne adet oldunuzmu?

evet test yaptım negatif çıktı ama sonrasında adet oldum malesef bugun doktora gittim genel kontrol yaptık temiz çıktı sonuclar çok şukur. darısı diğer aylara inşallah :)
InshAllah bendede ayni durum test yapmadim henuz ama kahve reng akintim 1 hafta surdu buyuk ihtimal o artik adet sayilir onumuzdeki ayi bekliyorum bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…