Hamile olabilirmiyim??

iremm52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
6
1
1
30
Merhaba, aranıza yeni katıldım🙈🙈 4 aylık evliyim. Eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz. Adetim biteli 11 gün oluyor. 1-2 gündür çok acayip mide bulantısı, halsizlik, ağızımda metal tadı oluyor. Ve çok hafif kanamalarım oluyor.Doktora gitmeye çok çekiniyorum. Test yapsam da evde henüz belli olmaz sanırım. Hamilelik belirtileri olabilir mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler❤️

Merhaba, aranıza yeni katıldım🙈🙈 4 aylık evliyim. Eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz. Adetim biteli 11 gün oluyor. 1-2 gündür çok acayip mide bulantısı, halsizlik, ağızımda metal tadı oluyor. Ve çok hafif kanamalarım oluyor.Doktora gitmeye çok çekiniyorum. Test yapsam da evde henüz belli olmaz sanırım. Hamilelik belirtileri olabilir mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler❤️
Adetiniz daha yeni bitmiş yani bilemedim, zannetmiyorum bu kadar erken belirtiler göstereceğini. Doktora gitmeye neden çekiniyorsunuz?

Adetiniz daha yeni bitmiş yani bilemedim, zannetmiyorum bu kadar erken belirtiler göstereceğini. Doktora gitmeye neden çekiniyorsunuz?
Hayatımda hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. Bu tarz konuları kimseye de soramıyorum doktora da nasıl sorarım diye düşünüyorum çekiniyorum açıkçası böyle konular konuşmaktan😒

Kadın dogum doktoruna illaki bir şekilde gideceksiniz.
kendinizi bu konuda sartlamayin.
düzenli muayene olmak şart.
11-12 günde hamilelik varsa bile bu belirtilerle anlaşılmaz.
şuan test yapmanız için erken.
pazartesi günü kan testi yaptirin daha net sonuç alırsınız.
ayrıca geri çekilme yöntemi diye bir yöntem yokkk!!!

Hayatımda hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. Bu tarz konuları kimseye de soramıyorum doktora da nasıl sorarım diye düşünüyorum çekiniyorum açıkçası böyle konular konuşmaktan😒
Hayatınızda hiç kadın doğuma gitmediniz öyle mi? 😳 Yani, gebelik düşünüyorsanız gitmelisiniz ne diyeyim.

Geri çekilme korunma yöntemi değil biliyorsunuz dimi ?
11.gun erken gebelik testi yaparsanız cikma ihtimali var yada bı kaç gün bekleyin tam kesinlessin hamilelikle adet belirtileri aynı malesef

Kadın dogum doktoruna illaki bir şekilde gideceksiniz.
kendinizi bu konuda sartlamayin.
düzenli muayene olmak şart.
11-12 günde hamilelik varsa bile bu belirtilerle anlaşılmaz.
şuan test yapmanız için erken.
pazartesi günü kan testi yaptirin daha net sonuç alırsınız.
ayrıca geri çekilme yöntemi diye bir yöntem yokkk!!!
Evet biliyorum böyle bir yöntem olmadığını ama eşler anlamıyor😒

Geri çekilme korunma yöntemi değil biliyorsunuz dimi ?
11.gun erken gebelik testi yaparsanız cikma ihtimali var yada bı kaç gün bekleyin tam kesinlessin hamilelikle adet belirtileri aynı malesef
Cevabınız için teşekkür ederim, çok ümitlenmekte istemiyorum. Dediğiniz gibi biraz daha bekleyip test yaparım 🤦🏻‍♀️

Nasil gitmediniz bu yaşa kadar? Neyinden cekiniyorsunuz ayrica? 19 20 yasinda olsaniz yasiniz küçük de ondan çekiniyorsunuz dicem. 26 yasindaki insan neden çekinsin?

Birde istemiyor beyefendi bebek 🤦🏻‍♀️ Bu erkekler ömür yer.
Önerdiğin test markası varmı peki😊
Istemiyorsa düzgünce korunsun eşiniz. Geri cekilme diye bir korunma sekli yok çünkü. Su an hamile oldugunuzu sanmıyorum ama bu sekilde devam ederseniz çift çizgi görürsünüz bir gün.

Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum

Back
X