Hamile olabilirmiyim

kayabey0603

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
40
10
8
23
16739663396554156044354435067039.webp
adetim iki gün gecikti sol kasığımda da ara ara batma var üzerine yatamıyorum üstüne birde test yaptım biri pozitif biri negatif yardım bekliyorum kizlar

Merhabalar.sabah ilk idrarla mi yaptınız?sağdaki baya pozitif inşallah gebesinizdir
Evet ilk testi öyle yaptım dün tekrar eczaneye gittim bunu hemen yapabilirsiniz dediler beyaz akıntım var hani hamilelik semptomlarını da gösteriyorum ama emin olamıyorum ilk bebeğimizi kırkı içinde kaybettik ümitlenemiyorum da

Evet ilk testi öyle yaptım dün tekrar eczaneye gittim bunu hemen yapabilirsiniz dediler beyaz akıntım var hani hamilelik semptomlarını da gösteriyorum ama emin olamıyorum ilk bebeğimizi kırkı içinde kaybettik ümitlenemiyorum da
Sizin adınıza çok üzüldüm.Allah bi daha göstermesin.Mutlu haber almanız için dua edicem🙏Yarın inşallah güzel haberler verirsiniz🌺

Eki Görüntüle 3193039 adetim iki gün gecikti sol kasığımda da ara ara batma var üzerine yatamıyorum üstüne birde test yaptım biri pozitif biri negatif yardım bekliyorum kizlar
Bende çoook silik gördüm.
Şu 10 liralık testler her zaman daha doğru sonuç veriyor inan.
Benim komşum soldaki testte baya baya net pozitif gördü sonraki testler hep negatif ve gebe değildi. Sağdaki teste güven.
Hayırlı uğurlu olsun .
En kısa zamanda kan testine git inşallah.

Bende çoook silik gördüm.
Şu 10 liralık testler her zaman daha doğru sonuç veriyor inan.
Benim komşum soldaki testte baya baya net pozitif gördü sonraki testler hep negatif ve gebe değildi. Sağdaki teste güven.
Hayırlı uğurlu olsun .
En kısa zamanda kan testine git inşallah.
Yarına kaldı ama kan testi vericem muhakkak

Back
X