- 17 Ocak 2023
- 40
- 10
- 8
- 23
- Konu Sahibi kayabey0603
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.sabah ilk idrarla mi yaptınız?sağdaki baya pozitif inşallah gebesinizdirEki Görüntüle 3193039 adetim iki gün gecikti sol kasığımda da ara ara batma var üzerine yatamıyorum üstüne birde test yaptım biri pozitif biri negatif yardım bekliyorum kizlar
Evet ilk testi öyle yaptım dün tekrar eczaneye gittim bunu hemen yapabilirsiniz dediler beyaz akıntım var hani hamilelik semptomlarını da gösteriyorum ama emin olamıyorum ilk bebeğimizi kırkı içinde kaybettik ümitlenemiyorum daMerhabalar.sabah ilk idrarla mi yaptınız?sağdaki baya pozitif inşallah gebesinizdir
Umarım hamileyimdirBence hamilesiniz yarın sabah isterseniz kan verin tebrikler![]()
Sizin adınıza çok üzüldüm.Allah bi daha göstermesin.Mutlu haber almanız için dua edicemEvet ilk testi öyle yaptım dün tekrar eczaneye gittim bunu hemen yapabilirsiniz dediler beyaz akıntım var hani hamilelik semptomlarını da gösteriyorum ama emin olamıyorum ilk bebeğimizi kırkı içinde kaybettik ümitlenemiyorum da
Bende çoook silik gördüm.Eki Görüntüle 3193039 adetim iki gün gecikti sol kasığımda da ara ara batma var üzerine yatamıyorum üstüne birde test yaptım biri pozitif biri negatif yardım bekliyorum kizlar
Umarım güzel bı haber alırım çok teşekkür ederimSizin adınıza çok üzüldüm.Allah bi daha göstermesin.Mutlu haber almanız için dua edicemYarın inşallah güzel haberler verirsiniz
![]()
Yarına kaldı ama kan testi vericem muhakkakBende çoook silik gördüm.
Şu 10 liralık testler her zaman daha doğru sonuç veriyor inan.
Benim komşum soldaki testte baya baya net pozitif gördü sonraki testler hep negatif ve gebe değildi. Sağdaki teste güven.
Hayırlı uğurlu olsun .
En kısa zamanda kan testine git inşallah.
Amin inşallahBen ilkinde de silik çizgi görüyorum aslında. İnşallah istediğiniz olur![]()
Testlerin markası neydiYarına kaldı ama kan testi vericem muhakkak
Resmini atıyım dedimTestlerin markası ne
Ya bende artimed ile bugün akşam üzeri gibi yaptım d korkuyorum ya yalancı pozitif ise diyeResmini atıyım dedim
Sabah ilk idrarla yapınYa bende artimed ile bugün akşam üzeri gibi yaptım d korkuyorum ya yalancı pozitif ise diye
Yapacam sabahSabah ilk idrarla yapın
Kaç gün geçti canım ilk idrarla daha iyi belli ederYapacam sabah
Canım benim bugün 17. GünümKaç gün geçti canım ilk idrarla daha iyi belli eder
Adet geçeli miCanım benim bugün 17. Günüm