- 17 Ocak 2023
- 40
- 10
- 8
- 23
- Konu Sahibi kayabey0603
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşum ben adet olucam ilk gün yaptım çünkü şüpheleniyordum normalde benim çizgi çıkmazdi hep dağınık le olurdu bu sefer iki çizgi çıkınca ben de dedim yalnış olabilirmi diye eczaneye sordum gebelik var dedi birde çok erken olduğu için silik olabiliyormuş birkaç gün daha bekle istersenEki Görüntüle 3193242
En gec 35 günde adet oluyorum. Bugün son adet tarihi üzerinden 37. Gün bitti ufak tan kasık agrılarım var sizce varmıdır
Sabah ilk idrarinla yap canım bir test daha ama bikac gun bekle eğer silik çizgi iki üç gün içinde testen silinirse yok demektir zaten ama bizim içimiz rahat etmiyorYa bende artimed ile bugün akşam üzeri gibi yaptım d korkuyorum ya yalancı pozitif ise diye
Canım kaset testler genelde doğruyu gösterir seninki silik bile deyil net gibi bişi rabbim gönlüne göre versinEki Görüntüle 3193039 adetim iki gün gecikti sol kasığımda da ara ara batma var üzerine yatamıyorum üstüne birde test yaptım biri pozitif biri negatif yardım bekliyorum kizlar
Canım benim bugün tam 18. Gün gecikmenin artık bn kafayı yiycem yarın test yapıcam cuma doktor kontrolüm varSabah ilk idrarinla yap canım bir test daha ama bikac gun bekle eğer silik çizgi iki üç gün içinde testen silinirse yok demektir zaten ama bizim içimiz rahat etmiyor
İhmal etme cnm git mutlakaCanım benim bugün tam 18. Gün gecikmenin artık bn kafayı yiycem yarın test yapıcam cuma doktor kontrolüm var
Yaptım mı canım testCanım benim bugün tam 18. Gün gecikmenin artık bn kafayı yiycem yarın test yapıcam cuma doktor kontrolüm var
Yaptın canımYaptım mı canım test
Sonuç ne merak ettimYaptın canım
Ben negatif görüyorum sonra zaman geçiyor aynı resme bi daha bakıyorum çok çok silik bi çizgi görüyorum kafayı yedimSonuç ne merak ettim
Resmi kararttın belki vardır belli olmuyordurrBen negatif görüyorum sonra zaman geçiyor aynı resme bi daha bakıyorum çok çok silik bi çizgi görüyorum kafayı yedim![]()
Onu nasıl yapıcamResmi kararttın belki vardır belli olmuyordurr
merhaba adet mi oldunuz ?Sabah ilk idrarinla yap canım bir test daha ama bikac gun bekle eğer silik çizgi iki üç gün içinde testen silinirse yok demektir zaten ama bizim içimiz rahat etmiyor
Kimyasal gebelik maalesefmerhaba adet mi oldunuz ?