Regli olmadım 1 hafta önce 1 gün kahverengi akıntım geldi sonra kesildi bugün test yaptım 2. Cizgi silikti kan vermeye gittim fakat 0.09 cikti yükselme durumu olur mu
Regli olmadım 1 hafta önce 1 gün kahverengi akıntım geldi sonra kesildi bugün test yaptım 2. Cizgi silikti kan vermeye gittim fakat 0.09 cikti yükselme durumu olur mu Eki Görüntüle 3322443
Ya umut vermek istemem ama tup bebek grubumuzda bi arkadasimizin transfer sonrasi kan testi negatif çıktı. Sonrasinda kiz tekrar bakiliyo ki ikizlere hamile... siz bence bi erken gebelik testi alın yapın bu kaset testler bozuk cikabiliyo
Erken gebelik testi al bence bnmde öle oldu kan verdim çıkmadı 3 gün sonra yine verdim çıktı ama bnm düşükle sonlandı dun yumurtlama günümde ilişki olmadi bugün yapsam olur mu hamilelik bilemedim
Ya umut vermek istemem ama tup bebek grubumuzda bi arkadasimizin transfer sonrasi kan testi negatif çıktı. Sonrasinda kiz tekrar bakiliyo ki ikizlere hamile... siz bence bi erken gebelik testi alın yapın bu kaset testler bozuk cikabiliyo
Erken gebelik testi al bence bnmde öle oldu kan verdim çıkmadı 3 gün sonra yine verdim çıktı ama bnm düşükle sonlandı dun yumurtlama günümde ilişki olmadi bugün yapsam olur mu
Erken gebelik testi al bence bnmde öle oldu kan verdim çıkmadı 3 gün sonra yine verdim çıktı ama bnm düşükle sonlandı dun yumurtlama günümde ilişki olmadi bugün yapsam olur mu hamilelik bilemedim