Hamile olabilirmiyim

turkuazaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
5
1
1
27
Regli olmadım 1 hafta önce 1 gün kahverengi akıntım geldi sonra kesildi bugün test yaptım 2. Cizgi silikti kan vermeye gittim fakat 0.09 cikti yükselme durumu olur mu
20231023_122524.webp

İlk dakikalarda çıktı ikinci çizgide kuruma çizgisi değil
Ya umut vermek istemem ama tup bebek grubumuzda bi arkadasimizin transfer sonrasi kan testi negatif çıktı. Sonrasinda kiz tekrar bakiliyo ki ikizlere hamile... siz bence bi erken gebelik testi alın yapın bu kaset testler bozuk cikabiliyo

Erken gebelik testi al bence bnmde öle oldu kan verdim çıkmadı 3 gün sonra yine verdim çıktı ama bnm düşükle sonlandı dun yumurtlama günümde ilişki olmadi bugün yapsam olur mu hamilelik bilemedim

Ya umut vermek istemem ama tup bebek grubumuzda bi arkadasimizin transfer sonrasi kan testi negatif çıktı. Sonrasinda kiz tekrar bakiliyo ki ikizlere hamile... siz bence bi erken gebelik testi alın yapın bu kaset testler bozuk cikabiliyo
Doktor bir müddet daha beklememi sonra tekrar test verebileceğimi söyledi regliminde geçikmesi için

Erken gebelik testi al bence bnmde öle oldu kan verdim çıkmadı 3 gün sonra yine verdim çıktı ama bnm düşükle sonlandı dun yumurtlama günümde ilişki olmadi bugün yapsam olur mu

Erken gebelik testi al bence bnmde öle oldu kan verdim çıkmadı 3 gün sonra yine verdim çıktı ama bnm düşükle sonlandı dun yumurtlama günümde ilişki olmadi bugün yapsam olur mu hamilelik bilemedim
Umutlanmıştım bu sefer hala da biraz umudum var🫤

Back
X