• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim ???

Demet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
991
4
96
38
Kırıkkale
slm arkadaşlar bugün benim reglimin gecikmesinin 5, günü 2 gün önce kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı ama daha önceden kesin belli olması için en az 10 gün geçmesi gerektiğini duymuştum bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirima.s.a.s.

bende kan testi net sonuçlar çıkarıyo diye duymuştum ama şüpheliydim biraz umarım hamile filan değilimdir. boşanma arifesinde hiç hoş olmaz :(

Reglinin 5 gün geçmesi gibi bir durum olabilir.Kan tahlilleri hemen sonuç verir.Sen rahatlamak istiyorsan birde eczaneden test al yap bakalım.Hayırlısı olsun.

Boşanacağını belitmemişsin bencede hiç iyi olmaz.İnşallah değilsindir.Boşanacaksan nasıl bir birlikteliğiniz var?

belli olmaz canim belki de gec döllenme olmustur,belki d ehamile degilsindir,belki de birazdaha gecmesi gerekir...yani bence bekle ya da ultrasonda baktir...insallah hamilesindir.

canım kan tahlilinde 0,2 1 haftalık gebelikler bile çıkıyorki şu durumda seninki zaten daha fazla olması lazımdı.Yani büyük ihtimalle değilsindir.

senin için herşeyin hayırlısı olsun.Evliliğini iyi gözden geçir.Evliliğini kurtarmak için çocuk dünyaya getirmek çok riskli.Bir an önce sonucu öğren.Kararlarını alırken temkinli olmanı dilerim.

belki bu bebek herşeyin yeniden başlaması için rabbim bir hediye veriyordur..bundan sonrada hamile isen iyi düşün canım...
rabbim gönlüne göre versin...

boşanma arifesindeysen , adetin stresten gecikmiş te olabilir.. senin için hayırlısı olsun ..

24 saat sonradan itibaren kesin çıkartıyor kantahlili gebeliği warsa eğer tabii .negatif çıktıysa yoktur eczanede satılan testlerde yanılma payı büyük ama kan tahlilinde böyle bir olasılık sıfır sonuçlar karışmadığı sürece...allah gönlüne göre versin inşlh

bu zamana kadar ne stres ne ilaç alımı reglimi hiç etkilemezdi ama inşallah bu sefer etkilemiştir ne deyim...

kan tahlilide kesin sonuç veriyosa başaka bi yorumu yok zaten bunun hepinize çok teşekkür ederim bilgileriniz için..

bu zamana kadar ne stres ne ilaç alımı reglimi hiç etkilemezdi ama inşallah bu sefer etkilemiştir ne deyim...

kan tahlilide kesin sonuç veriyosa başaka bi yorumu yok zaten bunun hepinize çok teşekkür ederim bilgileriniz için..

Back
X