Hamile olabilirmiyim ?

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar. Ben geçen ay 4-5 geçikmeyle 28 haziranda adet olmuştum adetim bittikten 2 gün sonra eşimle birliktelik yaşadım 2 gün bazen bir gün arayla birliktelik yaşadık yumurtlama zamanımda birliktelik yaşadık şuan adetime geçikmezse 3 gün var ve erken gebelik testi (PREDİCTOR) aldım sonuç negatif çıktı eczacı bayan çok kesin konuşmustu ben negatif çıkarsa kan tahlili yaptırmama gerek var mı sizce dedim yok bile demişti. Ama benim kasıklarımda ara ara ağrı var ve midemde hafif hafif bulantılar oluyo ara sıra sizce idrar testinin yanılma payı var mı adetim geçerse kan tahlili yaptırıyım mı hamile olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

bence yok,kasma kendini düşünmezsen daha çabuk kavuşursun bebeğine...

negatif ise hamile olduğunuzu sanmıyorum.. zaten mide bulantısı hamileliğin ileri haftalarında oluyor.. adetiniz gecikirse tekrar test yaparsınız..

ne kadar çok takmışsın.
yumurtlama günü dahil bir çok kez birlikte olduysan tabi hamile olma ihtimalin var. ancak mide bulantısı gibi hamilelik belirtilerini zaten 3 gün geçmesiyle hissetmen mümkün değil. seninki tamamen psikolojik.
kaldı ki idrarda da bu kadar erken görünmez.
ama 3 gün geçmiş olması belirtileri bu kadar şiddetli vermez.
bence değilsin.

Olursa ilk bebeğim olacak ve hevesle Allahdan istiyorum evet heyecanda yapıyorum. Herşeyin hayırlısı yorumunuz için teşekkürler.

Kızlar ben de 2. bebiş istiyorum. Ovulasyon günüm 15inde denedik. Şu anda aşırı bi sinir kasık ağrısı var.Elim ayagım titriyor normal adet öncesi belirtiler gibi ama aşırısı. kasık ve karın ağrısı 15indeki ilişkiden hemen sonra başladı. Sizce hamile olabilir miyim?

çok büyük bir derdim var sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik 2 temmuzda geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım ama bu ay bir türlü hastalanamadım daha sonra 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı ertesi gün kanamam başladı ama internetten o kadar çok şey okudum ki yerleşme kanaması olmasından korkup ertisi günde kan tahlili yaptırdım sonuç yine negatif 0.1 di ama hala çok korkuyorum lütfen yardım edin siteye yeni üye olduğum için kendim nasıl konu açıcam bilmiyorum o yüzden burdan yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…