hamile olabilirmiyim ?

ece1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
36
7
36
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.3 yıldır evliyim ve doğum kontrol hapıyla korundum.geçen ay 16 mayısta bıraktım.9 haziranda regl oldum.21 haziran ve 23 haziranda yumurtlama dönemimde ilişki yaşadık korunmadan.kasıklarımda ağrı hissediyorum psikolojik te olabilir.evde gebelik testini ne zaman yapmalıyım..3 yıl korunupta ilk aylarda hamile kalma şansım varmı..lütfen yardm edin..

9 temmuzu bekle çok erken daha

Canım bence psikolojik yumutlama günün üzerinden daha 3 gün geçmiş. Testte çıkmaz henüz sabret hayal kırıklığı olmasın

çok teşekkür ederim beklemek gerçekten çok zor..yumurtlama dönemimi internetten otomatik hesaplayıcıdan takip ediyorum..siz de öyle mi yapıyorsunuz? yoksa test alıp evde yapmamı mı tavsiye edersiniz

Yumurtlama tarihimiz ve bat imiz ayni
sanki benimde kasiklarim hafif hafif sizlamaya basladi bugun
Gebelik bu kadar erken agri yapmaz ya psikolojik ya da kiste donustu diye dusuyorum

çok teşekkür ederim beklemek gerçekten çok zor..yumurtlama dönemimi internetten otomatik hesaplayıcıdan takip ediyorum..siz de öyle mi yapıyorsunuz? yoksa test alıp evde yapmamı mı tavsiye edersiniz
her ay aynı günlerde yumurtlama olmayabilir. tavsiyem yumurtlama gününden önce ki ve sonra ki günleri de değerlerdirin. en iyisi düzenli ilişki. mesela ben hamile kaldığım ay adetime on gün kala yumurtam çatladı.

merhaba arkadaslar ben 4.5 aylık evlıyım 27 gunde bırde regly oluyorum ayın 2 sınde olmustum yumutlama gunumude netten bakarak ve sayarak takıp edıyorum bu ay catlama donemlerımde ilişkiden sonra 2 kere yattım ve kalkmadım dün veya bugun regly olmam lazım ama hala bir kıpırtı yok bıraz once test yaptım negatıf cıktı bana yardımcı olurmusu merak ıcersındeyım :KK73:

Bikaç gun içersinde adet olmam gerekiyor kızlar dün kahverengi akıntı geldi ondan önce beyazımsı akıntı geldi.hamilemiyim acaba ? Ne zaman test yapmalıyımm nolr yardm edin ilk denememizdi çk heyecan yaptım

kızlar biraz önce eczaneden freely gebelik testi aldım sabah ilk idrarla mı yapmam lazım yoksa şimdi yapsam çıkar mı ? normalde dün ve bugün adet günüm.dün ve bugn kahverengi lekelenmem oldu.hamile olabilirmiyim

kızlar biraz önce eczaneden freely gebelik testi aldım sabah ilk idrarla mı yapmam lazım yoksa şimdi yapsam çıkar mı ? normalde dün ve bugün adet günüm.dün ve bugn kahverengi lekelenmem oldu.hamile olabilirmiyim

Merhaba,

Yukarida sana cevap vermisim kasiklarim sizliyor diye ben 4 gün once öğrendim hamile oldugumu. Rabbim sana ve isteyen herkese de nasip etsin. 3 ve ya 4 saatlik idrarla yap testini ben adetten 5 gun once yaptim cikti seninde cikar insallah

Çok sevindm canım hayırlı olsun sağlıkla kucagına al inşallah..biraz önce test yaptım negatif çıktı adetim 2gün gecikti nerdeyse.bikaç gün daha bekleyip bir test dahamı yapayım?

image.webp

Kahverengi lekelenmem 2 gün devam etti test yaptıktan snra adet oldum ama yoğun kanamam yok yerleşme kanaması olabilirmi acaba?

bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar? ben adetimden sonra birlikte oldum az bişi kahverengi akıntım oldu hamile kalma olasılığımsizce nedir Rabbim isteyen herkese sağlıklısıyla hayırlısıyla nasip etsin inş. pekii sizce ben hamile olabilir miyim çok merak ediyorum.

Back
X