hamile olabilirmiyim

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.291
598
43
4 yillik evliyim adetimin gelmesine 8 gun var en az kasik agrisi var bide sabahlari hic bulantisi oluyo iki uc gundur bide surekli uykum geliyo

Biz nerden bilelim? Cidden böyle sorulara çok gülesim geliyor :KK53:Bir doktora git baktır.Olabilirsin de olmayabilirsin de.

heyecanlısın seni anlıyorum ama adet geçmeden öğrenemezsin, sabretmek zor ama mecbur sabrediceksin,bizde aynı şeylerden geçtik inş gönlüne göre olur :)) bu arada kendini fazla dinleme, bazı şeyler psikolojikte olabilir, bırak akışına

Kan testi yaptırın hamilelik varsa çıkar.
Şimdi ultrasonda bile görünmez parkbyull parkbyull :KK53:
o belli olmaz benim nasıl içime doğduysa bu gebeliğimi resmen rahme düşer düşmez öğrenmiş gibi oldum :KK23:şaka değil ha ciddiyim:KK68:
ama burda biri gelip daha günüm var ya da günüm şu kadar geçti hamile miyim diye sorunca kendimi 7*3 tıp okumuş ordinaryüs gibi hissediyorum Allahıma :D

o belli olmaz benim nasıl içime doğduysa bu gebeliğimi resmen rahme düşer düşmez öğrenmiş gibi oldum :KK23:şaka değil ha ciddiyim:KK68:
ama burda biri gelip daha günüm var ya da günüm şu kadar geçti hamile miyim diye sorunca kendimi 7*3 tıp okumuş ordinaryüs gibi hissediyorum Allahıma :KK70:
Evet senin içine doğmuştu hatta zayıflama topiğinde bile yazmıştın hamile olabilirim spor yapamam diye :KK45:
Bende adete 9 gün kala öğrendim ama beklediğim bir şeydi hemen kan testinde çıkmıştı :KK53:

Back
X