Hamile olabilirmiyim

Blonde91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
183
192
103
33
Merhaba 13 aralikta en son hasta oldum suan adetim gecikti idrar testi negatif doktora gittim kan verdim beta hcg 4.35 sizce hamilelik varmi ?

5 ve uzerını bılıyorum hamılelık var dıye ama bılemedım :KK64:

Bi kac kisiye bilgi edinmek amacli sordum cok yeni 1 2 haftalik dediler ama burada yasayan bilen forum uyelerinden de bilgi almak istedim acikcasi tesekkurler

Normalde negatif değer 0 yad 1.20 çıkıyor kist olanlarda da biraz fazla çıkabiliyormuş. Bana hamilesin değer yeni yükselişe geçmiş gibi geldi

Bugun muayne oldum kist vs bisey olmadigini yumurtaliklarimin temiz oldugunu soyledi suan kese ve gebelik gozukmuyor kesin sonucu kan verir dedi kan testi istedi ptesi kontrol edebilcegini soyledi kesin net bi bilgi alamadim o yuzden

Merhaba 13 aralikta en son hasta oldum suan adetim gecikti idrar testi negatif doktora gittim kan verdim beta hcg 4.35 sizce hamilelik varmi ?
daha omce kan testi yaptrdnz mi normalde hep 0 olup simdi bu sekilde cikmissa supheli olabliyo ama herkesin dedigi gibi bes ve uzeri gebelik oluyo takip ettir iki gun arayla

Hanımlar bu sabah test yaptım böyle çıktı ama azda olsa kanamam var acaba test mi hatalı adet mi oluyorum ki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 90
Canım geç dollenme oluyor olabilir.bir hafta daha bekle yine kan tahlili yaptır o zaman herşey belli olur.su an net birşey söylenemez.

Hamile degilim kan testi negatif çıktı hastaneye gidene kadar pıhtını kırmızı kanamam oldu doktora söledim hamilelik yok Dedi

Kzlar lutfen yardim edin ben dusuk yaptm ve doktor bir sure hamile kalmamam gerektgini soyledi bizde korunuyoruz ama adetimin 3. Gunu ilskiye girdik dışarı bosaldi ustunden 16 gun gecti 3 idarar testi yaptm farkli gun ve saatlerde hepsi negatif ama kendi kendimi yiyorum o gun korunmadk diye sizce hamile olma ihtimalm var mi

Canım geç dollenme oluyor olabilir.bir hafta daha bekle yine kan tahlili yaptır o zaman herşey belli olur.su an net birşey söylenemez.

DOKTOR ARADI BUGUN TESTI TEKRARLAMAMIZ GEREK DEDI NET BISEY SOYLEYEMIYORUM DEDI TEKRAR KAN ALDILAR SONUCU BEKLİYORUM

Back
X