hamile olabilirmiyimm arkadaslarr

askim_0277

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
73
11
18
35
Selam arkadaslarr ben yeni uye oldum birsey sormak istiyorum .. icim bir turlu rahat etmiyor adet gunume daha 10 gun var ama bir iki gundur sol kasigimda batmalar var bel agrisi ve hafif goguslerim hassaslasti ..sizce bu belirti olabilirmi.. arkadaslarim henuz erken diyorlar belirti icin ama birde soyle birsey var yumurtlama donemimde sadece bir defa iliski oldu ..ve yumurtlama doneminden bir hafta oncede iliski oldu yinede tutmus olabilirmi.. simdiden tsk cvplariniz icin Allaha emanet olun

arkdaşalrının dediği gibi erken ama bi test al yap bakalım istiyosan inş hamişsindir canım

Cok siddetli degil ama batmalar rahatsiz edici halsizlikte var ama bunlar belirtimi degilmi veya piskojikmi bilemiyorum mecbur beklicem adetime kadar:)

Cok siddetli degil ama batmalar rahatsiz edici halsizlikte var ama bunlar belirtimi degilmi veya piskojikmi bilemiyorum mecbur beklicem adetime kadar:)

Idrar Testinde çıkmaz hic sanmıyorum. Boyle adetine 3-4 gün kala kanda baktir. Varsa zaten 5'in üzerinde olur değerin anlarsin.ufak da olsa

Canim bi kadın zaten normalde ayda birgun yumurtluyor sadece ve iliskide sperm 3 gun canli kalabiliyor diye biliyorum tam yakin gunlerde ise tutma olasılığı var söylediğin belirtilern hepsi bendede var ve bu gece itibariyle 6 gün gecti ve suan kasik agrilarim daha cok ama hala testler negatif bana kalirsa braz daha sabret negatif insani cok uzuyo ; ( kan testi daha cabuk sonuc verebilir

Haklisin insan cok uzuluyor cnm ama beklemeten baska cagre yok hayirlisi olsun insallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…