köyde kalıyorum o yüzden hemen temin edemedim Test yapsam çıkarmi acabaBekleyip göreceksiniz ama neden ellayi 26 saat geç içtiniz ki ? Ve evet gec kalmissiniz.
11 gün beklicm bakalm ne olcakBence degilsin. Ella insanın duzenini bozuyor biraz ondandir.
Istiyorsan neden ella içtin?Aslinda istiyorum bebek inşallah hamileyimdir yoksa çok üzülcm gerçi adtme 11 gün var daha
Bu kadar erken belirti yasaman pek olasi degil bence.11 gün beklicm bakalm ne olcak
Basta istemiyordum ama o hapı içtim çok pişman oldum yarım saat içinde istifra ettim ama sanki hamileymisimde ondan vazgeçmiş gibi oldum çok üzüldümIstiyorsan neden ella içtin?
Bu ne saçma bı cevap..nekadar çelişkili bir ruh hali.hamile olduğunuzu sanmıyorum Ella içtiğiniz içindir kasik ağrısı filanAslinda istiyorum bebek inşallah hamileyimdir yoksa çok üzülcm gerçi adtme 11 gün var daha
Bu ne garip bir düşünce tarzıdır.Basta istemiyordum ama o hapı içtim çok pişman oldum yarım saat içinde istifra ettim ama sanki hamileymisimde ondan vazgeçmiş gibi oldum çok üzüldüm
Hapı içtiğime pişman oldum ve sanki öyle yapmiş gibi hissettim bi an ben size göre garip bi insanim düsüncelerimde garip demekkiBu ne garip bir düşünce tarzıdır.
Kazara içimde kaldı ondan ella içtim diyorsunuz.
O zaman prez. Kullanmak da hamileymişsiniz de ondan vazgeçmiş gibi hissettirmesi gerekmez mi?
Çünkü ikisinde de kürtaj değil, bebek oluşma riskini yok etmeye calisiyorsunuz
E zaten hapı da içmiş sayılmazsınBasta istemiyordum ama o hapı içtim çok pişman oldum yarım saat içinde istifra ettim ama sanki hamileymisimde ondan vazgeçmiş gibi oldum çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?