Hamile Olabilirmiym

3gün geçti

• .

OY: 1 100,0%
  • .

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

MasalAden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
12
1
1
Selam adetim 3gün gecti daha sonrada 2gun koyu kahve ve pembe renkte akıntım oldu hamile olblrmym adetim hiç şaşmazdı

Tüp bebek mi yaptırmıştınız? Konuyu tüp bebek bölümüne açmışsınız. Öyleyse hamile olabilirsiniz.

Tüp bebek değil sanrm öyle olsaydı zaten doktru hcg için gün wermiş olurdu hala tahlil yaptrmadğna göre öyle bişi yok, bence bir test yap şüpheleniyrsan bir mucit değilz nerdn bilcz hamilemsn değilmisin

merabalar arkadaslar yeni üye oldum. menegon ve ovitrella tedavisi gördüm. büyüme catlama sorunum varmıs. bugun catlatma iğnesinin 11 günü göğüslerim agrıyor. idrara sık cıkma. asırı gaz sikayetim var 10 gündür. sizce hamiş miyim...karın altında agrım.

Canimm insallah oylesindir ama bu degismeler piskolojik te olabilir bana da cok oldu ama malesef husran

malesef adet oldum olmuyacakduamm ya.... bu ay kendi haline bıraktım bakalım. umarım en yakın zaman da bebişimiz olur. kendini üzme tatlımm

Amin insallah sende uzulme rabbim isteyen herkese versin nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…