hamile olabilme ihtimalim ne ?

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Kizlar doğum yapali 3 ay oldu yalniz ben kirkim bittikten sonra adet gibk birsey oldum.sutun korumuyor dikkat et dediler.esimle korunduk cok dikkat ettik.saha sonraki ay adet olmadim ama 2 gunluhune adet gibi kanama oldu korkuyorum hamile kalirim diye tecrubeleriniz var mi ayrica dogumda once adetlerim duzenliydi

Kizlar doğum yapali 3 ay oldu yalniz ben kirkim bittikten sonra adet gibk birsey oldum.sutun korumuyor dikkat et dediler.esimle korunduk cok dikkat ettik.saha sonraki ay adet olmadim ama 2 gunluhune adet gibi kanama oldu korkuyorum hamile kalirim diye tecrubeleriniz var mi ayrica dogumda once adetlerim duzenliydi

Canim malesef iyi bir ornek dedilim dogumdan 3 ay sonra korunmamiza ve cok dikkat etmemize ragmen hamile kaldim dusukle soniclandi 2 ay sonra ayni durumda tekrar hamile kaldim ve suan 5 aylik jamileyim ilk bebegim henuz 10 aylik.

Saglik ocagina gittim kizimin kontrolü vardi anlattim adet olmamaniz normal dedi ama geri cekilme yontemiyle korunmayin igne vurulabilirsiniz dedi.. yinede test yapsam iyi olacak aklimda kaldi

Back
X