- 10 Şubat 2024
- 20
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi sonbaharkizi5
Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Bu ay adet tarihlerim 11-15 Eylül günleriydi. Adet bitiminden 1 gün sonra geri çekilme yöntemiyle birliktelik, takvime göre yumurtlama dönemimin baş günü 19 Eylül’de geri çekilme yöntemiyle birliktelik ve asıl yumurtlama tarihim 24-25 Eylül gecesi geri çekilme yöntemiyle birliktelik yaşadık. En son yumurtlamanın pik yaptığı gündeki birliktelikten beri 3-4 gün geçti ve 3-4 gündür şiddetli kasık ağrısı, ara ara iğne gibi batmalar, bel ağrısı ve ara ara mide bulantısı çekiyorum. Sadece o tüm gebe kalanların hissettiği göğüs ağrısı ve dolgunlaşma hissini yaşamadım gibi. Hatta bazen başım aniden döner gibi oluyor, sanki tansiyonum düşüyor. Hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum ki reglime daha 13 gün var. Pms döneminde ve regl ilk 2 günü böyle şiddetli kasık ağrım olurdu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hani erken gebelik belirtileri desem geri çekilme yöntemi yaptık. Bu arada korunma amaçlı geri çekilme yapmadık. Olursa başımız gözümüz üstüne çok mutlu oluruz ama olmazsa da zaten o niyetle geri çekilme yapmamıştık. Allah’ın takdiri, o ne eylerse güzel eyler. Eşime sorduğumda şüpheli bir içeri kaçma durumu oldu mu diye hayır dedi ama bu yaşadığım şeyleri hayatımda ilk kez yaşıyorum o zaman bu yaşadıklarım neden? Sizce hamilelik ihtimali taşıyor olabilir miyim? Yardımcı olup fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.