hamile olan arkadaşlar acil yardım eder misiniz

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaşlar Benim bir sorum olacak Size hamile olan arkadaşlarım Bugün bir şey fark ettim aslında bunu birkaç defa daha fark etmiştim tuvalete girdiğimde alt tarafımızı yıkarken vajina deliğinin o aralarında böyle elime hafif şişkinlik gibi bir şey geliyor birkaç defa böyle oldu ve ben de çok korktum benim gibi olan varsa yada hamilelikte normal midir Ne olur bir bilgi verir misiniz Benim ilk gebeliğim bu O yüzden çok korkuyorum

Hamilelikte vajina şekli değişiyor galiba biraz büyüyor diye biliyorum çünkü benim vajinam da şişti

Hamilelikte vajina şekli değişiyor galiba biraz büyüyor diye biliyorum çünkü benim vajinam da şişti
Ya ne biliyim dıştan böyle vajinanin etrafına elimi degdirdigimde hissediyorum özellikle comelmis vaziyette dururken şişlik geliyor elime

Ya ne biliyim dıştan böyle vajinanin etrafına elimi degdirdigimde hissediyorum özellikle comelmis vaziyette dururken şişlik geliyor elime
Eline gelen şişlik muhtemelen klitorisin hamilelikle de şiştiği için sana değişik gelmiştir

Bendede var hatta doktora sordum bi catala yatirip bakmadi sedye uzerinse bakti ve goremedigini dusunuorum bir sey yok dedi hamilelikten once yoktu bole bir sey hem sis hem beyaz tek tarafta ve norml.bir sey olmadigini dusunuyorm

Kızlar bende var o şişlik tek taraflı bartolin kisti iki defa operasyon oldum. Doktorunla görüş ama gebelikte bi sıkıntı yaratmaz dedi benim doktorum

Kızlar bende var o şişlik tek taraflı bartolin kisti iki defa operasyon oldum. Doktorunla görüş ama gebelikte bi sıkıntı yaratmaz dedi benim doktorum
Cnm dün internette araştırdım senin dediğin gibi bartolin kist diye geçiyor bu ben bunun bi iki defa farkına varmıştım ama o zaman şişlik bi oluyordu bi kayboluyordu vede küçüktü ama dün akşam elime net bi şekilde geldi şişlik geçer diye bekledim ama geçmedi hafif kuculmustu haliyle insan korkuyor sol tarafta şişlik sağ tarafta yok

Bide cnm şişlik comelir vaziyette durursam o zaman belli oluyor yatarken veya ayaktayken belli olmuyor seninkide böyle mi

Evet canım deride gerginlik olduğu için çömeldiğinde daha net farkedersin. Eğer bartolin varsa da hiç korkma çünkü deride olan bi kist abse olmadığı sürece de müdahale etmiyorlar

Evet canım deride gerginlik olduğu için çömeldiğinde daha net farkedersin. Eğer bartolin varsa da hiç korkma çünkü deride olan bi kist abse olmadığı sürece de müdahale etmiyorlar
Sağol canım biraz korkum biraz hafifledi şişlik bazen biraz çok şişiyor bazende geri şişlik hafif iniyor canım hamile olunca biraz daha tedirgin oluyorsun haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…