hamile olan arkadaslar acilll

ecelik

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
185
11
18
35
Antalya
S.a arkadaslar alti aylik evliyim korunmadim hic ama bebisim olmadi. Simdi sizlerden yani siz hamilelerde bir fatiha ve bir ayeter kursi okumanizi rica ediyorum lutfennnnnn:-( ismim esra okuduktan sonra esra arkadasimin bebek sahibi olmasi niyetyle bagisliyrum diye okursaniz sevinirim. 41 hamile olmasi gerekiyo

S.a arkadaslar alti aylik evliyim korunmadim hic ama bebisim olmadi. Simdi sizlerden yani siz hamilelerde bir fatiha ve bir ayeter kursi okumanizi rica ediyorum lutfennnnnn:-( ismim esra okuduktan sonra esra arkadasimin bebek sahibi olmasi niyetyle bagisliyrum diye okursaniz sevinirim. 41 hamile olmasi gerekiyo

okudum ve bağışladım canım. inşallah sende en kısa zamanda bebek haberini alırsın:34:

ben de okudum.
Allah nasip etsin.

ben de okudum canım Allah sağlıklı bebekler nasip etsin,:49: kabul etsin

Bende okudum bitanem her zaman en hayirli zaman icin dua et bende 2.5 sene bekledim simdi iyiki beklemsim diyorum o zaman cocuk olsaymis cok sıkıntı yasarmisim ama o zamanlar boyle dusunmuyordum tabiki icini ferah tut olur insallah zamani gelince

Bende okudum canim, insallah sende aramiza katilirsin :)

rabbim tez zamanda versin inş okudum bağışladım

Bende okudum bitanem her zaman en hayirli zaman icin dua et bende 2.5 sene bekledim simdi iyiki beklemsim diyorum o zaman cocuk olsaymis cok sıkıntı yasarmisim ama o zamanlar boyle dusunmuyordum tabiki icini ferah tut olur insallah zamani gelince

Cnm benim allah hyrlisiyla kucagina almak nasip eder insallah. İnsallah allah bna da nasip eder cnm ya cok istiyorum allah hyrli zamanda hyrli evlatlar versin insallah

Back
X