Hamile olan arkadaşlar anal ilişkiye girdiniz mi

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim ve eşimle anal ilişkiye girdik bir kere ama birsey olursa diye korktum hamile olan arkadaşlar benim gibi olan var mi aranizda anal ilişkiye giren var mi varsa yardımcı olurmusunuz birsey olur mu acil cevap yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim ve eşimle anal ilişkiye girdik bir kere ama birsey olursa diye korktum hamile olan arkadaşlar benim gibi olan var mi aranizda anal ilişkiye giren var mi varsa yardımcı olurmusunuz birsey olur mu acil cevap yazarsanız sevinirim
Hem haram, Allahin lanetledigi yasakladigi bi durum, hem de saglik acisindan son derece zararli bir iliski bilgin olsun kardesim

Arkadan hayvanlar birlikte olurlar Tövbe yarabbim, ne kadar basite alıp kolayca sorabilmişsiniz pes dedim doğrusu..

Haram. Anal ilişkiye giren çiftlere cennet yüzü haram diye Hadis-i Şerif var. Kaldı ki dine bakmasanız bile sağlıksız. Yapmadan önce sorsanız anlayacağım da yaptıktan sonra korkmak nedir ya hu.. Her neyse biz doktor değiliz neticede en sağlam bilgiyi o verir en iyisi doktorunuza sorun.

Bence dalga geçiyor bu böyle şeymi olur hadi yaptın diyelim bu günahını bizlerle paylaşmana gerek yok.

Günah nedir bilirmisin canım sen dinen yasak haram olan birşeydir.

Gerçekten yaptıysanız yazık size derim

Arkadan hayvanlar birlikte olurlar Tövbe yarabbim, ne kadar basite alıp kolayca sorabilmişsiniz pes dedim doğrusu..

bu çok yanlış bir bilgi. Olur mu öyle şey yahu...Hayvanın da dişisi erkegi var ve anatomileri ilişkiye musait. Her canlı ürüyor sonuçta.

Konu sahibi ; Anal ilişki korunmasızsa çok sağlıksız. Hamilelik boyunca zaten ekstrem durum olmadıgı surece herhangı bir enfeksiyona mahal vermemek ıcın esınızın korunmasıyla ilişkiye girebiliyorsunuz. . Fanteziye gerek yok.

birsey olmaz ama kendi saglıgınız acısından mumkun oldugunca uzak durun

bu çok yanlış bir bilgi. Olur mu öyle şey yahu...Hayvanın da dişisi erkegi var ve anatomileri ilişkiye musait. Her canlı ürüyor sonuçta.

Konu sahibi ; Anal ilişki korunmasızsa çok sağlıksız. Hamilelik boyunca zaten ekstrem durum olmadıgı surece herhangı bir enfeksiyona mahal vermemek ıcın esınızın korunmasıyla ilişkiye girebiliyorsunuz. . Fanteziye gerek yok.

☺☺☺☺☺☺☺☺

ya sabır yarabbim!
Dikkat çeksem neeee çekmesem ne be kardesim. Ben hep öyle yazarım.
Tabi herkesin dogrusu kendine, bu aksam güneş doğudan batacak bence. Sence?

Tartısmayalım guzel kardesim. İyi günler :)

Yazacak bir şey bulamadım, aklımdakileri yazarsam kendimi en az 3 ay yasaklamam lazım ......

Back
X